Apple Vision Pro gözlüklerle NBA maçları seyredilebilecek

NBA Koisyoneri Adam Silver, ilerleyen zamanlarda lig maçlarının Apple Vision Pro'dan yayımlanabilmesi için Apple ile işbirliği içinde olduklarını duyurdu.

Haberler ntv.com.tr 18.07.2023 - 10:43 Son Güncelleme : 18.07.2023 - 10:49

  • 1

    NBA MAÇLARI SEYREDİLEBİLECEK

    Apple'ın Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı (WWDC) 2023 lansmanında tanıttığı Vision Pro gözlükleriyle NBA maçlarının takip edilebileceği kaydedildi.
  • 2

    APPLE İLE BİRLİKTE ÇALIŞIYORLAR

    NBA Komisyoneri Adam Silver, yaptığı açıklamada NBA maçlarının 3.499 dolarlık Vision Pro karma gerçeklik gözlüğünün teknolojisiyle beraber geliştirilmiş bir görüntüleme deneyimi getirmek için Apple ile birlikte çalıştığını söyledi.
  • 3
    New York Post'un haberine göre, 2024'ün başlarında piyasaya sürülecek olan Vision Pro gözlükler için Apple ile yakın çalıştıklarını belirterek gelecekte NBA karşılaşmalarının karma gerçeklik gözlüklerinden takip edilebileceğinin mesajını verdi.
  • 4

    "ANLAŞMALARIN BİTMESİNE 2 YIL KALDI"

    Öte yandan anlaşmalı yayıncı kuruluşlarıyla sözleşme bitimine iki yıl kaldığını belirten Silver, “Mevcut yayıncı kuruluş anlaşmalarımızın bitmesine iki yıl kaldı ve Disney ve WarnerBros'tan son derece memnunuz." ifadelerini kullandı.
  • 5

    ARALIK 2021'DE METAVERSE'TE DENENDİ

    Aralık 2021'de teknoloji şirketi Oculus, Metaverse'te NBA karşılaşmalarını VR gözlüklerle takip etme fırsatı sunmuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız