Gelmiş geçmiş en kanlı oyunlar

Bu oyunlarda kan gövdeyi götürüyor, ne kadar çok kan dökülürse o kadar puan alınıyor. İşte Gametrailers oyun sitesinin seçtiği, tüm zamanların en kanlı 10 oyunu.

Haberler 09.12.2009 - 10:42

  • 1

    10. MadWorld

    Vahşet sınırını zorlayan oyunlar listemizde 10. sırada yer alan MadWorld her ne kadar siyah-beyaz çizgi roman havasına sahip olsa da, oldukça kırmızı ve kanlı bir oyun. Bunda önemli etken de karakterinizin kolunun elektrikli testereye dönüşebilir olması. Düşmanlarınızdan ne kadar çok kan çıkartırsanız, o kadar çok puan alıyorsunuz. Bu da MadWorld'ü tüm zamanların en kanlı oyunları arasına sokuyor.
  • 2

    9. Quake

    Efsane oyunun en önemli özelliklerinden biri düşmanlarınızın kan yığını haline gelip ölmesiydi. Düşmanlarınızın sayısız olması da sizin bir kan havuzunda yüzmenizi sağlıyordu.
  • 3

    8. Ninja Gaiden II

    Elinde Samuray kılıcıyla sinsice düşmanlarına yaklaşık vücutlarını parçalara ayıran bir Ninja'ysanız, bu oyunda oldukça fazla kan görürsünüz.
  • 4

    7. Mortal Kombat

    Scorpion'un elinden çıkan bıçaklı zinciri diğer karakterlerin gırtlaklarına sokup bedenlerini kendisine çekmesini sağlaması yeteri kadar vahşice. Tüm özel "sonlandırma" hareketleri de aynı vahşeti ve kan yığınını içeriyor.
  • 5

    6. No More Heroes

    Lazerli silahlarla aslında daha sakin ve temiz ölümler yaşanacağını düşünseniz de, No More Heroes'da 'kahraman'ımız düşmanları lazerli kılıcıyla ikiye bölebiliyor. Özel hareketler ise aynı anda birden fazla karakteri kanların içine gömmenizi sağlıyor.
  • 6

    5. Gears of War

    Sadece saldırdığınız karakterlerden çıkan kanlar değil, sizin de aldığınız yaralar doğrultusunda kanlar arasında oyunu oynamaya çalışıyorsunuz.
  • 7

    4. Shadow of Rome

    Gladyatörler arenasında tüm zamanların en kana susamış sporunu oynuyorsanız, monitörünüzün kırmızıya kesmesi kaçınılmaz. Shadow of Rome'da şu ana kadar yapılmış en gerçekçi gladyatör sahneleriyle karşılaşıyorsunuz.
  • 8

    3. Onechanbara

    İnsanları parçalayarak kanlarıyla yıkanmaktan daha beter ne olabilir? Zombilerin kanıyla yıkanmak? Oyun o denli kan üzerine kurulu ki, ne kadar fazla kan ile kontak kurarsa karakteriniz o kadar fazla güç kazanıyor. "Berserk" modunda daha da fazla vahşet yaratılabiliyor.
  • 9

    2. Bloodrayne II

    Vampirler zaten kana susamış yaratıklar. Bloodrayne II'in farkıysa vücudu parçalanmış düşmanların kanlarının sürekli artarak akması.
  • 10

    1. Nanobraker

    Konami'nin pek de başarılı olmayan oyunu Nanobraker belki de çok kötü bir konuya sahipti ve bir yenisi büyük ihtimalle yapılmayacak. Ancak Nanobraker'daki kan sevdasının başka hiç bir oyunda eşi benzeri yok. Dökülen kanın kaç galon olduğuna göre puan kazandığınız oyunda, görüntü özelliklerinden kanın rengini, gölgelerini ve kalitesini değiştirebiliyorsunuz.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız