Google Play’de reklam dönemi

Geçtiğimiz aylarda reklam gelirlerini artırmak için düğmeye basan Google, Google Play’de başlattığı yeni uygulama kapsamında reklam gelirlerini artırmayı planlıyor.

Haberler ntv.com.tr 27.02.2015 - 15:21

  • 1

    Geçtiğimiz aylarda reklam gelirlerini artırmak için düğmeye basan Google, Google Play’de başlattığı yeni uygulama kapsamında ilk adımı attı.

  • 2

    200’e yakın ülkede on milyonlarca Android kullanıcısı tarafından kullanılan Google Play’de reklamlı döneme geçen Google, reklam veren uygulamaları arama listesinde üst taraflarda göstermeye başladı.

  • 3

    Şu an için test aşamasında olan ve yakın bir zamanda dünya genelinde kullanıma girmesi beklenen uygulama, konsept olarak Google arama motoruna benziyor. Google Play’de arama yapan kullanıcılar üst sıralarda şirkete reklam veren uygulamaları görüyor. Reklam vermeyen mobil uygulamalar ise alt kısımlarda yer alıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız