10 bin polis alımı ne zaman yapılacak, başvuru tarihleri açıklandı mı? (2023 EGM polis alımı başvuruları)

10 bin polis alımının ne zaman yapılacağı, Resmi Gazete'de yayımlanan karar sonrasında merak ediliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bünyesinde 10 bin polis istihdam edileceğinin duyurulmasının ardından, başvuru kılavuzunun yayımlanması ve polis alımı için şartların duyurulması bekleniyor. Peki, 10 bin polis alımı ne zaman, başvuru kılavuzu yayımlandı mı?

Haberler ntv.com.tr 21.04.2023 - 13:09

  • 1
    Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Resmi Gazete'de yayımlanan 10 bin polis alımı için tarihler sorgulanmaya devam ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bünyesinde istihdam edilecek 10 bin polis alımı için başvuru tarihleri, şartlar ve kontenjan bilgisi araştırılıyor. Peki, 10 bin polis alımı ne zaman, başvuru kılavuzu yayımlandı mı?
  • 2

    10 BİN POLİS ALIMI RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI

    Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; Emniyet Genel Müdürlüğü' bünyesinde 10 bin polis istihdam edilecek. Sözlü ve fiziksel olmak üzere iki ayrı aşamadan oluşan sınav ardından polis atamaları gerçekleştirilecek.
  • 3

    KARARNAMEDE YER ALAN ATAMALARIN BRANŞ DAĞILIMI

    Emniyet Genel Müdürlüğü merkez teşkilatına 1 Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanı, 3 Narkotik Suçlarla Mücadele Başkan Yardımcısı ve 1000 polis memuru, Emniyet Genel Müdürlüğü taşra teşkilatına 9000 polis memuru kadrosu ihdas edildi.
  • 4

    10 BİN POLİS ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN?

    Yeni polis alımları için başvuru şartları ve tarihleri açıklanmadı. Polis alımının ayrıntıları https://pa.edu.tr/ adresi üzerinden açıklanacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız