11 Ocak Çarşamba günü hangi illerde okullar tatil?

Yurtta etkili olan kar yağışı nedeniyle İstanbul, İzmir ve 19 ilde bugün eğitime ara verildi.

Haberler İHA, Anadolu Ajansı, DHA 11.01.2017 - 01:19

  • 1
    İstanbul Valisi Vasip Şahin Twitter hesabından yaptığı açıklamada, kent genelinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim-öğretime bugün de ara verildiğini duyurdu.
  • 2
    İzmir'de, don ve buzlanma nedeniyle yarın eğitime bir gün ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, kar yağışı dolayısıyla oluşan don ve buzlanma nedeniyle ulaşım güvenliği bakımından eğitim öğretime bugün ara verildi. Kararın tüm ilçeleri kapsadığı belirtildi.
  • 3

    Edirne'de, olumsuz hava şartları nedeniyle il genelindeki okullarda eğitime 1 gün daha ara verildiği bildirildi.

    Muğla Valiliği'nden yapılan açıklamada Menteşe, Ula, Seydikemer, Yatağan ve Kavaklıdere ilçesinde yoğun kar yağışı sonrasında oluşabilecek buzlanma riski nedeniyle bugün eğitime ara verildiği belirtildi.

  • 4

    Manisa Valiliği, il genelindeki yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle bugün Demirci, Soma, Turgutlu ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildiğini duyurdu.

    Niğde’nin Ulukışla ilçesinde aşırı tipi ve yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.

    Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime bugün ara verildiği bildirildi.

  • 5

    Çanakkale il merkezinin yanı sıra Bozcaada hariç tüm ilçelerde okul öncesi eğitim kurumları, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitime bugün ara verilecek.

    Ayrıca, Çanakkale merkez ile söz konusu ilçelerdeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelliler ile hamileler de bir gün idari izinli sayılacak.

  • 6
    Tokat'ta kar yağışı nedeniyle bugün bazı ilçelerde eğitim yapılmayacak.

    İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, yaptığı açıklamada, Erbaa ve Niksar ilçesinde olumsuz hava şartlarının etkisini sürdürdüğünü belirtti. Yapılan değerlendirime sonucunda bazı ilçelerde eğitime ara verilmesinin kararlaştırıldığını vurgulayan Yazıcı, "Erbaa ve Niksar ilçelerimizin tamamında yarın eğitim yapılamayacak. Reşadiye ve Başçiftlik ilçelerinde ise taşımalı eğitim görülen okullarda yarın eğitime ara verildi." dedi.
  • 7
    Kırklareli'nde, olumsuz hava şartları nedeniyle il genelindeki okullarda eğitime 1 gün daha ara verildi. Kırklareli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava şartları nedeniyle il genelindeki Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi ve özel okulların  tatil edildiği belirtildi.
  • 8

    Isparta kent merkezi ile Eğirdir ve Yalvaç ilçelerinde, kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verildi. Isparta Valiliğinden edinilen bilgiye göre, devam eden kar yağışı nedeniyle kent merkezi ile Eğirdir ve Yalvaç ilçelerindeki okullar bugün öğleden sonra tatil edildi.

    Nevşehir’de kar ve buzlanma nedeniyle il genelindeki köy okulları ve taşımalı eğitim veren okullar bugün tatil edildi.

  • 9
    Burdur'da kar yağışının etkisini sürdürdüğü Çavdır İlçesi'nde taşımalı eğitim yapan okullarla, Kozağaç, Yazır, Anbarcık köyleri ve Söğüt Beldesi'nde, Gölhisar ve Yeşilova ilçelerinde de taşımalı eğitim yapan okullarda bugün eğitime 1 gün süreyle ara verilmesi kararlaştırıldı. Kar yağışının etkili olduğu Altınyayla İlçesi genelinde ilk ve orta dereceli okullarda, Gölhisar İlçesi'nde ise taşımalı eğitim verilen okullarda eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verildi.
  • 10
    Tekirdağ’da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitime verilen ara uzatıldı. Tekirdağ Valiliğinden yapılan açıklamada, "Olumsuz hava koşulları nedeniyle 11 Ocak 2017 tarihinde Tekirdağ ili genelinde resmi ve özel tüm ilk ve orta dereceli okullar 1 gün süre ile tatil edilmiştir. Hamile ve engelli kamu görevlileri idari izinli sayılacaktır" denildi.
  • 11
    Balıkesir'in Bandırma ilçesinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okullar bugün tatil edildi. Valiliğin internet sitesinden yapılan duyuruya göre, merkez Altıeylül ve Karesi ile Dursunbey ilçelerinde de olumsuz hava şartları nedeniyle özel eğitim kursları, ilkokul, ortaokul ve liseler bugün tatil edildi. Erdek ilçesinde ise taşımalı eğitim kapsamındaki ve kırsal mahallelerde bulunan okullardaki öğrenciler için bugün eğitime ara verildi.  Bu ilçelerde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacak.
  • 12

    Bolu'da 3 ilçede olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. 

    Valilik'ten alınan bilgiye göre, hava sıcaklığının gün içerisinde eksi 7 derece olduğu Bolu'da, etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle Gerede, Yeniçağa ve Dörtdivan ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi. 

  • 13

    Denizli'nin Çameli ilçesinde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitime bugün ara verildiği bildirildi.

    Denizli Valiliğinden yapılan açıklamada, Çameli ilçesinde yoğun kar yağışı ve sonrasında oluşabilecek buzlanma riski nedeniyle bugün eğitim ve öğretime ara verildiği belirtildi.

  • 14

    Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, kar yağışı nedeniyle bugün eğitime ara verildi. Pazaryeri Kaymakam Vekili Halil İbrahim Acır, yaptığı açıklamada, devam eden kar yağışı ve aşırı buzlanma dolayısıyla bugün okulların tatil edildiğini duyurdu.

    Karaman'ın Ermenek ilçesinde de kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verildiği ifade edildi.

  • 15
    Konya Valiliği tarafından, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle merkez ilçeler Selçuklu, Meram ve Karatay başta olmak üzere Derbent, Doğanhisar, Yunak, Sarayönü, Güneysınır, Bozkır, Seydişehir, Akşehir, Beyşehir, Hüyük, Ilgın, Tuzlukçu, Ahırlı, Hadim, Yalıhüyük, Çeltik ve Akören'de ilk ve orta dereceli okullar bugün 1 gün tatil edildi.
  • 16

    Ordu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde bugün eğitime ara verildiği bildirildi.

    İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde kar yağışının etkili olduğu belirtilerek, "Olumsuz hava şartlarından dolayı İkizce, Korgan ve Kumru ilçelerinin tamamında, Akkuş ilçesinde İMKB YBO ve Ahmet Cürebal İmam Hatip Ortaokulu hariç diğer tüm okullarda, Ünye ilçesinde ise Pelitliyatak,Yenikent, Tekkiraz, Fatih Meydan, İnkur, Yeşilkent,Ataköy ve Erenyurt mahallelerimizdeki okullarımızda eğitime 11 Ocak Çarşamba günü ara verilmiştir." ifadesine yer verildi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız