19 yaşındaki depremzede Rezzan’ın son mesajı “can yoldaşım”a: “Hakkını helal et”

Trabzon sahilinde cesedi bulunan 19 yaşındaki Rezzan Yel’in yakın arkadaşına son bir mesaj gönderdiği ortaya çıktı. Kahramanmaraş depremleri sonrası ailesiyle birlikte Trabzon’a geldiği belirlenen Rezzan’ın arkadaşına “Hakkını helal et.” mesaj gönderdiği belirlendi.

Haberler DHA 19.03.2024 - 11:45

  • 1
    Trabzon’da deniz kenarında cansız bedeni bulunan depremzede Rezzan’ın arkadaşından helallik istediği ortaya çıktı.
  • 2

    Genç Rezzan Yel’in cansız bedeni dün akşam saatlerinde Ortahisar ilçesi sahilinde bulundu.

    Pazarkapı Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde deniz kenarında kadın cesedi görenler, durumu polise bildirdi. Gelen ekipler yapılan incelemede, cesedin Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı Rezzan Yel’e ait olduğunu belirledi.

    Üniversite sınavlarına hazırlandığı ifade edilen Yel’in cenazesi, Trabzon Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsisi sonrası memleketine gönderildi.
  • 3
    Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis ekipleri, sahildeki tüm güvenlik kameralarını incelemeye alıp, görgü tanıklarını dinledi.
  • 4

    İncelemelerde; çantasını kayalıklara bırakıp, “Can Yoldaşım” diye kaydettiği arkadaşına cep telefonuyla, “Hakkını helal et” yazılı mesaj gönderen Rezzan Yel'in, denize atlayıp yaşamına son verdiği belirlendi.

    Psikolojik sorunu olduğu iddia edilen Yel’in, Kahramanmaraş depremleri sonrası ailesiyle birlikte Trabzon’a yerleştiği ortaya çıktı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız