2024 Green Card başvuru sonuç tarihi belli oldu: Green Card (Yeşil Kart) başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Green Card başvuru sonuçları için geri sayım başladı. Başvuru süreci devam ederken sonuç tarihiyle ilgili bir gelişme yaşandı. Başvuru tarihlerinin yer aldığı internet adresine sonuç tarihi de eklendi. Peki, Green Card (Yeşil Kart) başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 

Haberler ntv.com.tr 14.10.2023 - 17:57

  • 1
    4 Ekim'de başlayan Green Card başvuruları, 7 Kasım 2023 tarihine kadar dvprogram.state.gov internet adresinden alınacak. Başvuru süreci devam ederken sonuç tarihine yönelik araştırmalar da hız kazandı.
  • 2

    GREEN CARD BAŞVURU SONUÇ TARİHİ

    Belirlenen takvime göre,  Green Card başvuru sonuçları 4 Mayıs 2024 tarihinde ilan edilecek. 

  • 3
    DV Lottery resmi internet sitesi üzerinden adayların erişimine açılacak olan Green Card sonuçları, teyit numarası (Confirmation Number) ile görüntülenebilecek.
  • 4

    GREEN CARD BAŞVURUSU ÜCRETLİ Mİ?

    Green Card çekilişi için başvuru yapmak ücretsizdir. Ancak başvuru yapacak kişiler, başvuruyu yapmak için yeterli İngilizce bilgisine sahip değillerse, aracı kurumlara başvurarak onların yardımıyla da başvuru yapabilmektedir. Böyle durumlarda başvuru hizmetini satın almak için aracı kuruma belirli bir ödeme yapılması gerekmektedir.

    Ancak çekiliş sonucunda Green Card almaya hak kazanılırsa, sonrasında Amerika'ya gitmek amacıyla başvuru aşamasında farklı kalemlerde bazı ödemeler yapılması gerekmektedir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız