Balataları yanan TIR işyerine girdi

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, rampadan inerken balataları yanan kireç yüklü TIR, önce kırmızı ışıkta bekleyen 3 araca ardından da bir işyerine çarparak alev aldı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Haberler 27.06.2014 - 05:49

  • 1

    Balataları yanan TIR işyerine girdi

    Kaza, Milas-Bodrum Karayolu'nun Üçyol Mevkii'nde, saat 22.15 sıralarında meydana geldi.

    Yatağan'dan aldığı kireç yükünü Bodrum'a götüren Mustafa Açıkgöz'ün (45) kullandığı 20 PT 034 plakalı TIR'ın Boğayokuşu Mevkii'nden rampayı inerken ısınan balataları tutuştu.
  • 2

    Balataları yanan TIR işyerine girdi

    Balataları yandığı için freni tutmayan TIR, kavşakta kırmızı ışıkta bekleyen Ercan Çetin'in idaresindeki 48 U 6047 plakalı kamyonet, Münir Serter Kartaban'ın yönetimindeki 48 VA 495 otomobil ve Mehmet Mertsoy'un kontrolündeki 06 TFB 21 plakalı otomobillere çarptı.
  • 3

    Balataları yanan TIR işyerine girdi

    Ardından kaldırıma çıkan TIR, yol kenarındaki güneş enerjisi sistemleri satan bir işyerinin duvarına çarparak alev aldı.

    TIR'da sıkışan şoför Mustafa Açıkgöz, yaralandı.
  • 4

    Balataları yanan TIR işyerine girdi

    Balataların çıkardığı yangın çevrede bulunan vatandaşların ve olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
  • 5

    Balataları yanan TIR işyerine girdi

    AKS 110 ekipleri de şoför Açıkgöz'ü sıkıştığı yerden kurtardı. Vücudunda yanıklar oluşan Açıkgöz, kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla özel bir hastaneye, hafif şekilde yaralanan otomobil sürücüsü Mehmet Mertsoy ise 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız