Bu fırında poşetini getirene ekmek daha ucuz

Eskişehir’de ekmeğe gelen zamların ardından fırıncılar ilginç bir kampanya sürdürüyor. Fırıncı esnafı, kendi poşetini getirene ekmeği indirimli satarak vatandaşları hem tasarruf sağlamaya hem de çevre kirliliğini azaltmaya yönlendiriyor.

Haberler İHA 12.03.2024 - 10:51

  • 1
    Ekmek ve pideye gelen zamlardan sonra Eskişehir'deki fırıncı esnafından ilginç bir çözüm geldi.
  • 2
    "Geri dönüşümü anında nakde çevir" sloganıyla poşetini getirene ekmeği ucuza satan fırıncı esnafı Oğuzkan Akbal, ekonomik değişimlere rağmen kampanyasını sürdürdüyor.
  • 3
    Evlerde bulunan poşetlerin değerlendirilerek çevre kirliliğinin azaltılmasının amaçlandığı kampanya ile ekmek başına 1 TL indirim yapılmasıyla vatandaş şu anda 8 TL’ye satılan ekmeği 7 TL’ye alıyor.
  • 4
    Her gün bu kampanyadan faydalanan müşteriler ekonomik anlamda da tasarruf sağlarken fırıncı esnafı vatandaşın talebi nedeniyle maliyetine satış yapmaya devam ediyor.
  • 5

    PİDE 15 TL YERİNE 10 TL

    Yıllarca çözünmeyerek doğayı kirletmesi nedeniyle poşet kullanımının azaltılmasının çok önemli bir konu olduğuna dikkat çeken 3 fırın şubesinin işletmecisi Akbal, 2 şubesinde normalde 15 liraya satılan pideyi de 10 liradan vererek kampanyalarını arttırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız