CHP'li vekil Meclis'e araba bagajında koç getirdi

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, bir aracın bagajında Meclis'e koç getirince eleştirilerin odağı oldu.

Haberler Anadolu Ajansı 13.02.2015 - 13:59

  • 1

    Koçu bagajda getirdi

    CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, bir aracın bagajında Meclis'e koç getirince eleştirilerin odağı oldu.
  • 2

    "Uslu hayvan"

    Ensar Öğüt, "Hayvanı bagajda buraya getirmeniz hayvana eziyet olmadı mı?" sorusu üzerine, "Hayır, hayvanı en iyi şekilde yemlerini vererek getirdik. Ne kadar uslu bir hayvan, rahat duruyor" dedi.
  • 3

    5 milyar dolarlık ithalat

    Basın toplantısı boyunca koçu tutan Öğüt, amacının, Türkiye'de tüketiciye ucuz et yedirme projesi olduğunu söyledi. 

    Türkiye'nin 5 yıldır 5 milyar dolarlık et ve hayvan ithalatı yaptığını belirten Öğüt, AK Parti iktidarında tarım ürünlerine yaklaşık 80 milyar dolar para ödendiğini iddia etti. 

  • 4

    "Köylü kalkınmalı ki ucuz et yiyelim"

    Vatandaşın ucuz et alabilmesi için köylünün kalkınması gerektiğini ifade eden Öğüt, "Büyükbaş ve küçükbaş hayvanda omega 3 değeri çok yüksek. CHP iktidarında köyleri gruplara bölerek, 150-200 sene önce yapılan ahır ve evleri modernleştirerek, köyleri gruplara bölerek, herkese damızlık hayvan vererek köylüyü kalkındıracağız. Köyde hayvan olursa, şehirli ucuz et yer" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız