Cizre'de çatışma, HDP'li vekil mahsur kaldı

Şırnak'ın Uludere ilçesinde, PKK'lılar eş zamanlı olarak Hükümet Konağı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na roketatar ve  uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi.

Haberler ntv.com.tr 07.08.2015 - 06:47

  • 1

    HDP Şırnak Milletvekili Ferhat Encü

    Şırnak'ın Uludere ilçesinde, PKK'lılar eş zamanlı olarak Hükümet Konağı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na roketatar ve
    uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi.

    Saldırıda sivil bir vatandaş yaralanırken, güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesiyle 10 dakika süren çatışma yaşandı.

    O sırada, iki gün önce gözaltına alınan 7 kişinin adliyeye sevk edilmesi nedeniyle Hükümet Konağı binasındaki adliyede bulunan
    HDP Şırnak Milletvekili Ferhat Encü, saldırı nedeniyle binada mahsur kaldı.

    Encü, "Adliye binasının içinde yaralanan yok. Adliye binasının dışında yaralanan vatandaş hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı" dedi.
  • 2

    Siirt

    Şırnak'ın Cizre ilçesinde de, yol kesen PKK'lıların bölgeye giden polis aracına roketatarla düzenlediği saldırıda 2 polis yaralandı.
  • 3

    Siirt

    öte yandan, Siirt'te teröristler tarafından Gökçebağ Vor istasyonuna düzenlenen saldırıda istasyon kullanılamaz hale geldi.
  • 4

    Siirt

    Terör örgütü mensuplarınca, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) Siirt Havaalanı Müdürlüğüne bağlı Gökçebağ beldesindeki Vor istasyonuna uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.
  • 5

    Siirt

    Saldırı sonrası istasyonda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.
  • 6

    Siirt

    Güvenlik görevlilerinin nöbet değişimi sırasında yaşanan saldırıda can kaybı ve yaralanan olmazken, istasyon kullanılamaz hale geldi.
  • 7

    Siirt

    Vor İstasyonunda güvenlik görevlilerine ait cep telefonları terör örgütü mensuplarınca silahlarla taranarak kullanamaz hale getirildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız