Felçi hastaya balkonda dayak

Şanlıurfa’da felçi hasta, yatağını kirlettiği gerekçesiyle dövüldü. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntüler üzerine, hastaya şiddet uygulayan kişi gözaltına alındı. Valilik, hastanın koruma altına alındığını açıkladı.

Haberler DHA 09.09.2023 - 14:12

  • 1

    Şanlıurfa’da felçi hasta, bir evin balkonunda dövüldü.

    ​Olay, Akpıyar Mahallesi’ndeki bir apartman dairesinde meydana geldi. Felçli olduğu belirtilen kişi, yatağını kirlettiği gerekçesiyle yakını olan erkek tarafından hakaret edildikten sonra yüzüne tokat atılarak, ayağından çekilerek balkondan içeriye götürüldü.
  • 2

    Çevredekiler o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

    Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından şiddet uygulayan ve ismi açıklanmayan kişi, polis tarafından gözaltına aldı.
  • 3
    Felçli hasta koruma altına alınırken, olaya ilişkin Şanlıurfa Valiliği'nden açıklama yapıldı.
  • 4

    Açıklamada şöyle denildi:

    “08.09.2023 tarihinde sosyal medyada yer alan Karaköprü ilçemizde bir vatandaşımıza kötü muamelede bulunulması konusuyla ilgili olarak Emniyet ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli kişi belirlenerek yakalanmış ve gözaltına alınıp hakkında adli işlem başlatılmıştır. Mağdur olan vatandaşımız Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından sürece müdahil olunarak kurum bakımına alınmıştır. Konu Valiliğimiz tarafından titizlikle takip edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız