Günün öne çıkan 10 haberi (27 Kasım 2018)

27 Kasım 2018'de Türkiye ve dünyada hangi gelişmeler yaşandı? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler ntv.com.tr 27.11.2018 - 17:26 Son Güncelleme : 27.11.2018 - 17:27

  • 1

    1. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 20 ADAYI DAHA AÇIKLADI

    AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9'u büyükşehir 20 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı. Ankara'da Mehmet Özhaseki, İzmir'de Nihat Zeybekci aday gösterildi. İstanbul adayıyla ilgili açıklama yapan Erdoğan, "İstanbul için şu an çalışmalar yürütülüyor. AK Parti'nin İstanbul gibi bir yerde aday çıkaramama gibi bir sorunu olur mu" dedi.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM Başkanı Yıldırım ile görüştü

  • 2

    2. HELİKOPTER KAZASI ŞEHİTLERİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

    İstanbul'da dün yaşanan helikopter kazasında şehit olan dört asker için tören düzenlendi. Şehitlerin cenazeleri Ankara, Bitlis ve Bursa'da defnedildi.

    Helikopterin düşme anının görüntüleri ortaya çıktı (İZLE)

  • 3

    3. İSTANBUL İÇİN FIRTINA UYARISI

    Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İstanbul ve Çanakkale başta olmak üzere Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege'de perşembe gece saatlerine kadar rüzgarın zaman zaman fırtına (60-80 kilometre/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

    Yurtta hava durumu

  • 4

    4. MHK'DAN HÜSEYİN GÖÇEK VE HALİS ÖZKAHYA KARARI

    Merkez Hakem Kurulu (MHK), Galatasaray - Atiker Konyaspor maçında yaşanan tartışmalı penaltı pozisyonuyla ilgili kararlarını açıkladı. Hakemler Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya'ya ikinci bir değerlendirmeye kadar maç verilmeyecek.

  • 5

    5. İDDAA İHALESİNE TEK ŞİRKET TEKLİF VERDİ

    iddaa ihalesinde tek teklif mevcut servis sağlayacı İnteltek'ten geldi. Ankara'daki ihalenin ilk turu sonrası nihai kararı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı verecek.

  • 6

    6. FRANSA'DA SARI YELEKLİLER'DEN MACRON'A KIRMIZI KART

    Fransa'da 17 Kasım'dan bu yana ülke genelinde düzenlenen akaryakıt zamları protestolarının bilançosu ağır oldu. Yüz binlerce kişinin katıldığı protestolarda 2 kişi öldü. 141'i güvenlik görevlisi 780 kişi yaralandı. 794 kişi gözaltına alındı. Gösteriler ülke ekonomisinin etkilerken, 10 günde kasap, fırın ve kuaförlerin ciro kaybı yüzde 70 oldu. "Macron istifa" diye bağıran eylemcilere göz yaşartıcı bomba atıldı. Eylemcilerin 10 gündür süren protesto gösterileriyle Macron'un politikalarına "kırmızı kart" gösterdiği belirtiliyor.

  • 7

    7. MARS KAŞİFİ INSIGHT'IN GÜNLÜĞÜ

    NASA'nın Mars kaşifi "InSight", 6 aylık yolculuğunun ardından Kızıl Gezegen'e sorunsuz iniş yaptı. NASA'dan yapılan açıklamada, Mars'ta sismik inceleme yapacak ve kızıl gezegenin yer altı katmanlarına ilişkin veri toplayacak uzay aracının, 6 aylık yolculuktan sonra 480 milyon kilometreden fazla mesafe katederek güvenli şekilde Mars'a indiği belirtildi. InSight'ın Mars yüzeyinden çektiği fotoğraf da Twitter'dan paylaşıldı.

  • 8

    8. KÖPEĞİ ARACIN ARKASINA BAĞLAYAN SÜRÜCÜNÜN CEZASI BELLİ OLDU

    Muğla'da köpeğini otomobilinin arkasına bağlayarak sürükleyen sürücüye verilen 2 yıl hapis cezası, ehliyetine bir yıl el konularak, 6 ay hayvan bakım merkezinde çalışması koşuluyla ertelendi.

  • 9

    9. TÜRK OYUNCULARIN IMDB YÜKSELİŞİ

    Son açıklanan IMDb Starmetre sonuçlarına göre 50 haftadır ilk defa 10 Türk oyuncu IMDb Starmetre listesinde ilk 10 bin isim arasında yer aldı. Aynı listede yer alan ilk 50 ismin IMDb starmetre ortalaması ise tüm zamanların en iyi rakamına ulaştı ve 15.188 oldu. Buna göre Türk dizileri ve filmlerinin global bilinirliği bu hafta yayınlanan raporla en üst seviyeye ulaştı.

  • 10

    10. KENDALL JENNER'A NBA TARAFTARINDAN MAÇ YASAĞI

    Basketbol sevgisiyle tanınan ve sık sık NBA maçlarını izlemeye giden Kendall Jenner, en son seyirci olarak gittiği ve eski sevgilisinin takımının kaybettiği maç sonrası NBA taraftarlarının hışmına uğradı. Taraftarlar, 'Kardashian laneti' ile suçladıkları Jenner'ın, Philadelphia 76 ers’in bundan sonraki maçlarına alınmaması için imza kampanyası başlattı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız