Günün öne çıkan 10 haberi (28 Mayıs 2018)

28 Mayıs 2018'de Türkiye ve Dünya'da hangi gelişmeler yaşandı? Dolar, euro ve altın fiyatı ne kadar oldu? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler ntv.com.tr 28.05.2018 - 17:31 Son Güncelleme : 28.05.2018 - 17:39

  • 1

    1- CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN İNCE'YE YANIT

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'yi kurarken Pensilvanya'ya giderek izin aldığını iddia eden Muharrem İnce'ye yanıt verdi.

    AYRINTILAR İÇİN

  • 2

    2- ADD'NİN 27 MAYIS PAYLAŞIMINA SORUŞTURMA

    Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Atatürkçü Düşünce Derneği'nin (ADD) 27 Mayıs askeri darbesini övücü nitelikteki Twitter paylaşımlarına ilişkin soruşturma başlatıldı.

    AYRINTILAR İÇİN

  • 3

    3- MUHARREM İNCE ÖZÜR DİLEDİ

    CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı İnce, İzmir'deki mitingde koruma polisleri tarafından platformdan sert bir şekilde indirilen vatandaşı telefonla arayıp olaydan dolayı özür diledi.

    AYRINTILAR İÇİN

  • 4

    4- ANKARA'NIN CADDELERİ GÖLE DÖNDÜ

    Yağış nedeniyle, başta Akay, Hipodrum, Çetin Emeç Polis Evi Kavşağı alt geçitleri olmak üzere çok sayıda alt geçidi ve tüneli su bastı.

    AYRINTILAR İÇİN

  • 5

    6- KEMAL KILIÇDAROĞLU NTV'DE

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Haziran seçimleri öncesi, bugün (28 Mayıs 2018) saat 21.00'de NTV'de soruları yanıtlayacak.

    AYRINTILAR İÇİN

  • 6

    6- MERKEZ BANKASI'NDAN FAİZ AÇIKLAMASI

    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, para politikası operasyonel çerçevesine ilişkin sadeleşme sürecinin tamamlanmasına karar verildiğini açıklayarak bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 16,50'ye eşitleneceğini duyurdu. Kararın ardından dolar/TL 4,55'e; Euro/TL 5,32 seviyesine kadar geriledi.

    AYRINTILAR İÇİN

  • 7

    7- WHATSAPP ARTIK BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞACAK

    Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan WhatsApp'a hesap bilgilerini isteyebileceğiniz yeni bir özellik eklendi.

    AYRINTILAR İÇİN

  • 8

    8- FRANSA'DA KAHRAMAN İLAN EDİLEN GENCE VATANDAŞLIK VE İŞ SÖZÜ

    Yaşamını hiçe sayarak 4 yaşındaki bir çocuğun hayatını kurtaran Malili kaçak göçmen Fransa'da kahraman ilan edildi. Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Malili genci Fransız vatandaşı ve itfaiye eri yapma sözü verdi.

    AYRINTILAR İÇİN

  • 9

    9- SURVİVOR'DAKİ AŞK SÜRPRİZİNİ ACUN ILICALI AÇIKLADI

    Acun Ilıcalı Hilmi Cem'e "Yunan takımından senden hoşlanan birisi var" açıklamasını yaptı. Kavgaların ve dokunulmazlık geriliminin arasında 'Survivor'da aşk' açıklaması yarışmaya bomba gibi düştü. Yunanistan Survivor'da mücadele eden Rodanthi Kaparou'nun Hilmi Cem'den hoşlandığını ortaya çıkaran Acun Ilıcalı, " İstersen sen bir kıyafet giy, o da giysin birbiriniz tanımış olursunuz. Eğer takımlar arası oyun olursa karıştırma. İsmi Rodanthi. Tabi o oyuna kadar elenmiş olmazsa" dedi.

    AYRINTILAR İÇİN

  • 10

    10 - SOLO: A STAR WARS STORY GİŞEDE LİDERLİĞİ DEVRALDI

    Geçtiğimiz hafta sonu için ABD box office verileri belli oldu. ABD'de hafta sonu seyirci rakamlarına göre derlenen box office listesinin zirvesi el değiştirdi ve Solo: A Star Wars Story (Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi) Deadpool 2'yi geride bıraktı. Rekorları alt üst eden Avengers: Infinity War (Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı) ise ancak üçüncü olabildi. İşte haftanın gişe rakamları...

    AYRINTILAR İÇİN

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız