Günün öne çıkan 10 haberi (5 Şubat 2019)

5 Şubat 2019'da Türkiye ve dünyada hangi gelişmeler yaşandı? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler ntv.com.tr 05.02.2019 - 17:24 Son Güncelleme : 05.02.2019 - 17:27

  • 1

    1. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: TÜRKİYE IMF DEFTERİNİ KAPATMIŞTIR

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Türkiye 2013 yılı mayıs ayında IMF defterini kapatmıştır ve bir daha da açmayacaktır'' dedi. Münbiç meselesi ortada bırakıldıkça rejimin bu bölgeye yönelik heveslerinin de kabardığını belirten Erdoğan, ''Amerika bize verdiği sözleri tutup bölgeyi teröristlerden temizlemez ve Türkiye'nin kontrolünde bir güvenli bölgenin tesisine katkı sağlamazsa, kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Münbiç'teki teröristler birkaç hafta içerisinde buradan çıkartılmazsa bizim bekleme süremiz sona erer'' ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı, yarın MHP lideri Bahçeli ile görüşeceğini de söyledi.

  • 2

    2. SAĞLIK BAKANI: 41 İLAÇTAKİ ARZ SIKINTISI SON BULACAK

    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Bu hafta itibarıyla 41 ilacın piyasadaki arz sıkıntısı son bulacaktır" açıklaması yaptı.

  • 3

    3. KILIÇDAROĞLU: İHLAS FİNANS TEKLİFİ BUGÜN MECLİS'E GİDECEK

    Son dönemdeki fiyat artışları üzerinden hükümete yüklenen CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Bir yılda ne oldu da bu zamlar geldi?" dedi. İhlas Finans'tan paralarını alamayan 70 bin kişinin 19 yıldır beklediklerini söyleyen Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili kanun teklifini bugün Meclis'e sunacaklarını söyledi.

  • 4

    4. NAZİRE DEDEMAN HAYATINI KAYBETTİ

    Umut Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, iş kadını Nazire Dedeman geçirdiği açık kalp ameliyatı sonrası yaşanan komplikasyon nedeniyle 70 yaşında hayatını kaybetti.

  • 5

    5. AYNI İLÇEDE 1271 KİŞİ ACİL SERVİSE KOŞTU

    Burdur'un Bucak ilçesinde bulantı, kusma ve ishal şikayetiyle hastaneye başvuranların sayısı bin 271'e ulaştı. Burdur'un Bucak ilçesinde pazar gününden bu yana bulantı, kusma ve ishal şikayetiyle hastaneye başvurular yaşanmış, başvuruların artması üzerine içme suyundan numune alınarak incelemeye gönderilmişti.

  • 6

    6. PALU AİLESİ HAKKINDA İDDİANAME HAZIRLANDI

    Kocaeli'de iki kişinini koybolmasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Palu ailesinin 6 üyesi hakkında iddianame hazırlanarak dava açıldı.

  • 7

    7. "TRUMP GÜNÜN YÜZDE 60'INI KENDİNE AYIRIYOR"

    ABD Başkanı Donald Trump'ın, Beyaz Saray'daki günlük programının yaklaşık yüzde 60'ını "özel zaman" olarak değerlendirdiği iddia edildi.

  • 8

    8. FACEBOOK HAKKINDA 15 GERÇEK

    Milyarlarca kullanıcısı ile sosyal medya devi lakabını sonuna kadar hak eden Facebook 15 yaşında. Facebook hakkında 15 gerçeği sizler için derledik

  • 9

    9. DA VINCI'NİN TABLOSUNDA KIYAMET TARİHİ ORTAYA ÇIKTI

    Leonardo da Vinci’nin “Son Akşam Yemeği” adlı başyapıtını inceleyen uzmanlar tablodaki şifreyi çözerek, kıyamet tarihinin yazdığını tespit etti. Bir Vatikan araştırmacısı, tablo üzerinde yaptığı detaylı analizde, kıyamet tarihinin 1 Kasım 4006 olarak tabloda yer aldığını ortaya çıkardı.

  • 10

    10. MADONNA'YA EUROVISION İÇİN BİR MİLYON DOLARLIK TEKLİF

    Madonna’nın İsrail’in Tel Aviv şehrinde yapılacak 2019 Eurovision Şarkı Yarışması’nda sahne alması için bir iş insanı tarafından bir milyon dolar teklif edildiği iddia edildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız