Ketçap kovalarından uyuşturucu çıktı

Diyarbakır'da narkotik polisi bir tır ile iş yerine operasyon düzenledi. Tırda bazı batı illerine sevk edilen 288 kilogram, iş yerindeki kovalarda ise ketçapla kamufle edilmiş 340 kilogram esrar bulundu.

Haberler Anadolu Ajansı 23.02.2018 - 06:07

  • 1
    Diyarbakır'da, bir kısmı bazı batı illerine sevk edilen, bir bölümü de iş yerinde ketçap kovalarına gizlenmiş 628 kilogram esrar ele geçirildi.
  • 2
    İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Lice ilçesinden temin edilen uyuşturucunun bazı batı illerine sevk edileceği bilgisine ulaştı.
  • 3
    Diyarbakır-Silvan karayolunda kent girişinde durdurulan tırda yapılan aramalarda çuvalların içinde 288 kilogram esrar bulundu.
  • 4
    Şüphelilerin, narkotik polisinin hassas burunlu köpeklerle arama yapması halinde uyuşturucunun tespit edilememesi için kent merkezinde tıra hayvan yüklemeyi planladığı öğrenildi.
  • 5
    Öte yandan ekipler, şehir merkezinde bir iş yerine düzenledikleri operasyonda ise hassas burunlu köpeklerle yaptıkları aramalarda kovaların içinde 340 kilogram esrar ele geçirdi. Kovalardaki esrarın, naylon poşete konulduktan sonra üstlerine ketçap sürülerek kamufle edildiği görüldü.

    Her iki operasyonda gözaltına alınan iki kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız