Komutan camide

Balkan turu kapsamında iki günlük Kosova ziyaretinde bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Prizrende Osmanlı döneminden kalma tarihi yerleri gezdi.

Haberler 10.10.2013 - 06:05

  • 1

    Komutan camide

    Balkan turu kapsamında iki günlük Kosova ziyaretinde bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Prizren’de Osmanlı döneminden kalma tarihi yerleri gezdi.
  • 2

    Komutan camide

    Türk askeri tarafından onarılan Kırık Camii’ni ziyaret eden Özel, ardından Osmanlı döneminden kalma tarihi Sinan Paşa Camii’ni ziyaret etti.
  • 3

    Komutan camide

    Prizren Müftü Yardımcısı Ali Vezay tarafından karşılanan Özel’e camiinin tarihi hakkında bilgi verildi. ‘Eviniz ve memleketinize hoşgeldin’ diyen Vezay, Türk askerinin Kosova’da olmasından dolayı Kosova halkı olarak büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
  • 4

    Komutan camide

    Vezay’a teşekkürlerini ileten Orgeneral Özel, anı defterini imzaladı. Anı defterine yazdıkları okuyan Özel, Kosova’da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.
  • 5

    Komutan camide

    Özel anı defterinde: ‘Ortak tarihi ve kültürel bağlarımızın olduğu güzel Kosova Cumhuriyetini gezim esnasında Prizren’deki tarihi Sinan Paşa Camii’ni görmekten mutlu ve mesut oldum. Tarihi eserlerin yaşatılmasından dolayı da mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum.
  • 6

    Komutan camide

    Bu eserlerin yaşatılmasında katkı sağlayan herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Bu ziyaretim vesilesiyle dost ve kardeş Prizren halkına esenlikler diliyorum. Yaklaşan Kurban Bayramını tebrik ediyorum ve nice sağlıklı ve güzel günler temenni ediyorum. Cemaati bol olsun’ ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız