Pınar Gültekin'in öldürüldüğü bağ evinde keşif

Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürüldüğü bağ evinde keşif yapıldı. İki sanık, Menteşe ilçesindeki evde mahkeme heyetinin sorularını yanıtladı, cinayet günü yaşananları anlattı. Gültekin ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, "İnsanın insan olma vasfına aykırı bir cinayet ve son derece soğukkanlı şekilde keşif mahallinde detaylar anlatıldı" dedi.

Haberler NTV Haber, Anadolu Ajansı, DHA 23.12.2020 - 16:37

  • 1
    "Canavarca hisle adam öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Cemal Metin Avcı ile ''yardım ve yataklık"tan yargılanan kardeşi Mertcan Avcı, olay yerine götürüldü.
  • 2
    İki sanık, Menteşe ilçesindeki bağ evinde mahkeme heyetinin sorularını yanıtladı, cinayet günü yaşananları anlattı.
  • 3
    Gültekin ailesinin avukatı Rezan Epözdemir'in talebi doğrultusunda mahkeme tarafından kabul edilen keşfe, mahkeme heyeti ile polis ekipleri, bilirkişiler ve taraf avukatları katıldı. Yoğun güvenlik tedbirleri altında yapılan keşifte, olayda kullanılan benzer özellikteki varil ve bir palette kullanıldı. Mahkeme heyeti sanık Avcı'dan içine ağırlık konulan varili tek başına bağ evinden çıkarıp taşımasını ve hafif ticari kamyonete bırakmasını istedi. Avcı'nın varili yerde sürükleyerek taşımaya çalıştığı görüldü.
  • 4
    Yaklaşık 2 saat süren keşfin ardından heyet bölgeden ayrıldı.
  • 5
    Keşif sonrası bağ evinin önünde gazetecilere açıklama yapan Gültekin ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, yer göstermeye uygun bir uygulama gerçekleştirildiğini söyledi. Avcı'nın keşifte, varili nasıl doldurduğu, yaktığı ve taşıdığını anlattığını belirten Epözdemir, şunları kaydetti:
  • 6
    "Bütün bunlar etraflıca canlandırma şeklinde anlatıldı. Burada tamamen çelişkililerle dolu, kurgulatılmış bir ifadeler yumağı gördük. Böyle canice, hunharca, insanın insan olma vasfına aykırı bir cinayet ve son derece soğukkanlı şekilde keşif mahallinde detaylar anlatıldı. Biz doğrudan çapraz sorgu kapsamında sorularımızı da ilettik. Keşif icrası da yapıldı ama birçok çelişki var. Sonuna kadar hukuki mücadelemizi ortaya koyacağız."
  • 7
    27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin, 16 Temmuz'da kaybolmuş, cansız bedeni 5 gün sonra bulunmuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız