Vakıfbank sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Vakıfbank sınav sonuçları için geri sayım sürüyor. Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Memur olarak görevlendirilmek üzere yapılacak işe alım sınavı, 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilmişti. Peki, Vakıfbank sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Haberler 06.12.2023 - 15:28

  • 1
    VakıfBank farklı branşlar için işe alım ilanı paylaşmış, yapılacak sınavın ayrıntılarına ilanda yer verilmişti. Yazılı sınav sonucu başvuru ilanında belirtilen kriterlere göre değerlendirilecek ve mülakata katılmaya hak kazanan adaylar, online sistem üzerinden ilan edilecek.
  • 2

    İTİRAZ SÜRECİ İÇİN VERİLEN SÜRE 6 ARALIK'TA DOLACAK

    Yazılı sınav sorularına itiraz, en geç 06.12.2023 tarihi mesai bitimine kadar, internet adresi üzerinden, ilgili sayfadaki yönergeleri takip ederek Ankara Üniversitesi’ne yapılacak.
  • 3

    VAKIFBANK SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

    Vakıfbank sınav sonucu için tarih bilgisi vermedi. Ancak sonuç ilanı ve itirazıyla ilgili açıklama yapıldı.
  • 4
    Yapılan açıklamada; "Yazılı sınav sonucu, https://semsinav.ankara.edu.tr/ internet adresi üzerinden ilan edilecektir. Adaylar, yazılı sınav sonucuna ilişkin itirazlarını, https://semsinav.ankara.edu.tr/ internet adresi üzerinden, ilgili sayfadaki yönergeleri takip ederek, sonuçların yayınlandığı günü takip eden
    3 (üç) iş günü içerisinde Ankara Üniversitesi’ne yapabilirler. " ifadelerine yer verildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız