61. Grammy Ödülleri'ne (2019 Grammy) damga vuran anlar

61. Grammy Ödülleri'nde (2019 Grammy) yıllarca hafızalardan silinmeyecek anlar yaşandı. İşte, ABD'nin eski First Lady'si Michelle Obama'nın kadın şarkıcılarla birlikte sahneye çıkmasından müziğin efsane ismi Diana Ross'un torunu tarafından takdim edilmesine Grammy'nin en ilginç anları...

Haberler ntv.com.tr 11.02.2019 - 08:21 Son Güncelleme : 11.02.2019 - 09:57

  • 1

    ENERJİK AÇILIŞ

    Camila Cabello, Grammy Ödül Töreni'nin açılıl performansını sergiledi. Latin pop şovunda Havana adlı şarkısını Ricky Martin,  J Balvin, Young Thug ve Arturo Sandoval ile birlikte seslendirdi. Gece, enerjik bir şovla başladı. 

  • 2

    SAHNEDE BİR EFSANE

    Müziğin efsane ismi Diana Ross, 75'inci doğum gününü Grammy Ödül Töreni sahnesinde kutladı. Ross, sahnede The Best Years of My Life ve Reach Out And Touch (Somebody’s Hand) şarkılarını seslendirdi. 

  • 3

    TORUNU TAKDİM ETTİ

    Diana Ross'u sahneye davet eden isim, dokuz yaşındaki torunu Raif-Henok Emmanuel Kendrick oldu. Raif, Ross'u "Büyükanne" diyerek takdim etti.
  • 4

    GRAMMY'DE BİR FIRST LADY

    Michelle Obama, Grammy gecesinin en sürpriz ismi oldu. Sahneye Lady Gaga, Jada Pinkett Smith, Alicia Keys ve Jennifer Lopez'le birlikte sahneye çıkan Obama, sahnede, "İster country, ister rap, ister rock olsun; müzik kendimizi; saygınlığımızı, üzüntülerimizi, umutlarımızı ve sevincimizi paylaşmamıza yardım eder. Birbirimizi duymamızı, birbirimizi davet etmemizi sağlar" dedi. 

  • 5

    LADY GAGA'NIN ÖZEL PERFORMANSI

    Gecenin en merak edilen performansı Lady Gaga'nınkiydi. Lady Gaga, A Star Is Born filmi için bestelediği Shallow şarkısını seslendirdi. Ünlü şarkıcı, güçlü performansıyla büyük alkış aldı.
  • 6

    TAVUS KUŞUNA DÖNÜŞTÜ

    Rap şarkıcısı Cardi B, Grammy'ye Money adlı şarkısıyla damga vurdu. İlginç kostümüyle dikkatleri üzerine çeken Cardi B, şovunun sonunda kostümündeki kanatları açarak tavus kuşuna dönüştü.
  • 7

    MILEY CYRUS-SHAWN MENDES ŞOVU

    Miley Cyrus, Shawn Mendes ile güçlü bir performans sergiledi. Mendes'in gitar eşliğinde katıldığı performansta ikili, In My Blood adlı şarkıyı seslendirdi.
  • 8

    JLO SÜRPRİZİ

    Jennifer Lopez (JLO), gecenin sürpriz şovuna imza attı. Beklenmedik bir şekilde sahne alan Lopez, Smokey Robinson ile birlikte Dancing in the Street ve Please Mr. Postman şarkılarını seslendirdi. 

  • 9

    COUNTRY EFSANESİNDEN DÜETLER

    Country müziğin efsane sesi Dolly Parton, sahneyi genç pop müzisyenleriyle paylaştı. Önce Katy Perry ve Kacey Musgrave ile Here You Come Again şarkısını seslendirdi. Ardından Miley Cyrus ile Jolene şarkısına düet yaptı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız