ABD'li kadınlar ona benzemek istiyor (Melania Trump furyası )

Donald Trump'ın ABD Başkanı seçilmesiyle dünya gündemine oturan Melania Trump uzun süre modacıların kendisini giydirmek istememesiyle konuşulmuştu. Ancak kısa sürede First Lady stili ile adından söz ettiren Melania Trump üzerindeki kara bulutları dağıtmakla kalmadı yükselişe bile geçti. İddiaya göre, ABD’li kadınlar, First Lady Melania Trump’a benzemek için estetik olmaya başladı.

Haberler 24.06.2017 - 16:14

  • 1
    Plastik cerrahinin ünlü ismi Franklin Rose, “Daha önce kadınlar, plastik cerrahlardan Ivanka Trump’a benzemek istediklerini söylüyordu. Şimdilerde trend değişti ve artık yeni bir ikonları var: First Lady Melania Trump” dedi.
  • 2
    Dr. Rose, “Daha önce kliniğime gelen, kanser hastalığını yenmiş olan Claudia Sierra adlı hasta, kendisini daha iyi hissetmek için Melania Trump’a benzemek istedi. Bu yüzden bıçak altına yatmaya karar verdi ve bu ay içinde onu Melania’ya benzetmek için bir dizi operasyon yapacağım” diye konuştu.
  • 3
    Claudia Sierra ise basına yaptığı açıklamada, “İçimde olduğuna inandığım first lady gibi hissetmek istiyorum. Benim için Melania, gücü temsil ediyor... O bizim first lady’miz, onu daha yakından tanımak ve ona dış görünüş olarak da ne kadar benzediğimi göstermek için sabırsızlanıyorum” ifadesini kullandı.
  • 4
    ABD Başkanı Donald Trump ve ailesi, Beyaz Saray’da düzenlenen geleneksel Kongre Pikniği’ni aile saadetine dönüştürdü.
  • 5
    Gül Bahçesi’nde politikacıların ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen piknikte, First Lady Melania Trump bir bebeği severken görüntülendi.
  • 6
    Donald Trump’ın kızı Ivanka ise kızı Arabella’yı havaya kaldırarak döndürdüğü anlarda objektiflere takıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız