Akıllı telefon kullanmıyor (Magazin Turu / 23 Şubat 2018)

Nehir Erdoğan'dan Deniz Çakır'a, Dilan Çiçek Deniz'den Ali Atay'a hangi ünlü nerede görüldü ne dedi? İşte kısa magazin haberleri...

Haberler 23.02.2018 - 15:46 Son Güncelleme : 25.02.2018 - 11:23

  • 1

    Akıllı telefon kullanmıyor


    Kanyon'da objektiflere takılan Nehir Erdoğan, dostları ile öğle yemeğinde bir araya geldi. 37 yaşındaki  oyuncunun elindeki eski model cep telefonu dikkati çekti. Ara verdiği oyunculuğa ‘Fi’ dizisiyle dönüş yapan Nehir Erdoğan, hızlı adımlarla AVM'den ayrıldı.

  • 2
    Yorgun aşıklar

    'Bizim Hikaye' dizisinin başrol oyuncusu Burak Deniz, 28'inci yaş gününü Cağaloğlu Tarihi Hamam'da düzenlediği partiyle kutladı. Doğum gününe; güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, yeni bir aşka yelken açtığı Furkan Andıç’la katıldı. 
    Dilan Çiçek Deniz ile sevgilisi Furkan Andıç, dışarıda muhabirlerin olduğunu öğrenince hamamın kadınlar bölümünden çıkış yaptı. Taksiye binerek soluğu Furkan Andıç'ın Moda'daki evinde aldılar. Apartman önünde görüntülenen çift, "İnanın çok yorgunuz. Sabah kalkıp setlere gideceğiz" dedi.
  • 3
    Oktay Kaynarca sorusuna cevap yok

    ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin başrollerinden Deniz Çakır, önceki gece Arnavutköy Hakan Balık’ta akşam yemeği yedi.
    Arnavutköy'de yeni tiyatro oyunu ‘Beyaz’ın kutlamasını yapan Deniz Çakır, pasta kesti.
    Mekan çıkışı soruları yanıtlayan güzel oyuncu, aynı dizide rol aldığı Oktay Kaynarca’yla haklarında çıkan ‘Barıştılar ve tekrar aşk yaşamaya başladılar’ haberleri için “O konuda daha önce açıklama yaptım” demekle yetindi.
  • 4
    ‘Ben mi teklif etmişim?’

    Oyuncu Burak Deniz, sevgilisi Büşra Develi'nin organize ettiği partiyle 27 yaşına bastı. Geceye Hazal Kaya-Ali Atay çifti de katıldı. Ali Atay, doğum günü partisi çıkışı "Hazal Kaya'ya evlilik teklifi yaptığınız doğru mu?" sorusunu, "Kim teklif etmiş? Ben mi?" diye geçiştirdi.
  • 5

    'Çok üşüdüm'

    Nişantaşı'ndan hızlı adımlarla dolaşırken görüntülenen Özge Ulusoy, kendisine yaklaşan muhabirleri görünce kendisine yöneltilen sorulara yanıt vermemek için havanın soğuk olmasını gerekçe gösterdi. Ünlü manken, "Çok üşüdüm ve acelem var” diyerek hızlıca ilerledi.

  • 6
    'Yeni proje yok, dinleniyorum'

    Oyuncu İbrahim Büyükak, önceki akşam nişanlısı Nurdan Beşen ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. Zorlu AVM'de mağazaları gezen İbrahim Büyükak-Nurdan Beşen çifti, alışveriş sırasında aldıkları ürünleri birbirine gösterip fikir aldı. Kendine yöneltilen sorulara cevap veren İbrahim Büyükak, "Her şey bildiğiniz gibi. Henüz yeni bir proje yok, şimdilik dinleniyorum. Almamız gereken bir kaç şey vardı, onları alıp hemen çıkacağız” dedi.
  • 7
    Berkay'dan genç şarkıcılara tam destek

    Popçu Berkay Şahin, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Toplantı yapmak için meydan katında bir restoranda geçen Berkay Şahin, kendine yöneltilen sorulara cevap verdi.
    Başarılı popçu, "Yanımda gördüğünüz bu iki genç arkadaşın albüm çalışması olacak, ben de onlara destek olmak istedim. Bugün bunun için buluştuk, projenin toplantısını yaptık” açıklamasında bulundu
  • 8
    İbrahim Yattara alışveriş turunda

    Trabzonspor'da 8 sezon forma giyen Gineli oyuncu İbrahim Yattara, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı. Bordo-mavili takımın efsane futbolcularından İbrahim Yattara, alışveriş merkezinde uzun süre spor giyim mağazalarını gezdikten sonra Markalar Sokağı'na çıkarak kahve molası verdi
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız