Aldatan erkeği nasıl yakalarsın?

Aldatan erkeği yakalamanın yolları bildiğiniz yerlerden geçmiyor olabilir. Barış Bayraktar Glamour için erkeklerin aldatma sırlarını açığa çıkarıyor: Aslında dört yolu var. Ama ben bu yazımda siz toplayıcı kadınlara, biz avcı erkekleri yakalamanın üç yolunu anlatacağım. Dördüncü yol ise insanlık tarihi boyunca hiçbir zaman deşifre edilmemeli.

Haberler 06.08.2016 - 11:31

  • 1
    Aldatan erkeği yakalamanın yolları bildiğiniz yerlerden geçmiyor olabilir. Barış Bayraktar Glamour için erkeklerin aldatma sırlarını açığa çıkarıyor: Aslında dört yolu var. Ama ben bu yazımda siz toplayıcı kadınlara, biz avcı erkekleri yakalamanın üç yolunu anlatacağım. Dördüncü yol ise insanlık tarihi boyunca hiçbir zaman deşifre edilmemeli.
  • 2

    SİZİ ALDATACAĞI KADINI NASIL SEÇER?

    Bu kadın profilinin erkek camiasındaki ortak adı ‘sessiz ortak’tır. Yani öncelikle, düzenli bir ilişkisi olan erkek, karşısındaki kadının bu kaçamağı deşifre edemeyecek bir pozisyonda olmasını ister.
  • 3

    DİJİTAL ORTAMLARIN MANUEL AVCILARI

    Aklınıza ilk gelen şey WhatsApp mesajlarına bakmak değil mi? Komik olmayın. Atomu parçalamış, yer çekimini bulmuş, matematik ve fizik kuramlarını çözmüş, karbon atomunun eylemsizliğini keşfetmiş bir ırktan bahsediyorsunuz ve bu büyük bilim adamını bir tane saçma sapan mesajla yakalayacağınızı mı düşünüyorsunuz?  Bakmanız gereken yegane yer Instagram’ındaki direkt mesajlar.
  • 4

    YÜZ YÜZE AVCILIK

    İletişimini yüz yüze kuran erkek yakalanma riskini en aza çekmiş erkektir. Dedim ya, 1071’de Anadolu’ya giren Türk erkeği bir süre sonra yetinmeyip, bir de Avrupa’ya takılayım diyerek sefere çıkabilir. Yani genelde hep aynı semt ve mekanlarda takılan erkeğin başka yerlere gitmeye başlaması şüphe uyandırıcı bir durumdur...
  • 5

    PARAYLA SAADET OLUR MU AVCILIĞI

    PARAYLA SAADET OLUR MU AVCILIĞI
    Evet olur. Bu şekilde takılan bir sevgiliniz varsa onu yakalama şansınız sıfır. Hele bir de “hayatım bu yılki bayi toplantısı Amsterdam’daymış” sorunu var ki o konuya hiç girmiyorum bile. Aslında sürekli “aldatılıyor muyum” diye düşünmek iki taraf için de ilişkiye zarar veren bir durum. Bunun yerine güzel vakit geçirmeyi, mutlu olmayı ve hayatımızdaki mutsuzluklardan kurtulmayı denemeliyiz. Nerede ve kiminle mutluysak orada olmalıyız.
  • 6
    DEVAMI GLAMOUR AĞUSTOS SAYISINDA
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız