Alden Ehrenreich: Çok fazla hayal kırıklığı yaşadım

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi filminde Han Solo’ya hayat veren Alden Ehrenreich, "Han Solo sonunda her şeyin yoluna gireceğini düşünen bir adam. Sizde nasıl durumlar?" sorusunu "Biraz daha fazla güvenmeye başladım. Çok fazla hayal kırıklığı yaşadım. 15 yılın sonunda girdiğim oyuncu seçmelerinde böyle bir filme seçilmem bana bir mesaj verdi. Her zorluğun sonunda bir güzel şey yaşandığını kanıtladı" diyerek yanıtladı.

Haberler 27.05.2018 - 12:05

  • 1
    Star Wars serisinin yeni devam halkası Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi (Solo: A Star Wars Story) cuma günü vizyona girdi. Filmde genç kaçakçı Han Solo’ya Alden Ehrenreich Hürriyet'ten Barbaros Tapan'a konuştu. 28 yaşındaki oyuncu bilinmeyenlerini anlattı.

    Film çekim aşamasındayken “Star Wars”un Han Solo’su Harrison Ford ile konuştunuz mu? Ford, genç Han Solo’yu oynamanız hakkında neler söyledi?

    - Han Solo karakteri için bana tavsiyelerde bulunmadı. Hatta o konuda konuşmadık bile. Daha çok onun hayatı ve kariyerini konuştuk. Zaten Harrison en başından beri tüm açıklamalarında “Han’ı kim oynarsa oynasın, kendi versiyonunda oynamalı” dedi.
  • 2
    Filmin Los Angeles galasında tüm dikkatler sizin üzerinizdeydi. Nasıl hissettiniz?

    - Heyecanlandım, rahatladım, mutluydum. Çünkü çekim aşamasında tüm “Star Wars” filmlerinde olduğu gibi çok fazla söylenti çıktı. Ekim 2015’ten itibaren hiçbir şeye cevap vermeden tamamen gizlilik içinde yaşıyordum. Sonunda insanlar ile bir araya gelip konuşabilmek gerçekten rahatlattı.
  • 3
    Büyük projelerde baskı daha fazla oluyor tabii ki...

    - Kesinlikle! Daha seçmelere giderken kendimi sorgulamaya başladım. Sonuçta projeyi kabul ettikten sonra projeyle birlikte gelen tüm kurallara evet diyorsun. Yoğun bir baskının altına giriyorsun ama aynı zamanda da bu seviyede bir işte yer almanın hayatının en önemli fırsatlarından biri olduğunu düşünüyorsun. O yüzden kendi kontrolüm dışındaki her şeye kapılarımı kapattım. Kontrolün bende olduğu tek şeye, rolüme konsantre oldum.
  • 4
    Han Solo ne olursa olsun sonunda her şeyin yoluna gireceğini düşünen bir adam. Sizde nasıl durumlar? Hayatın akışına güveniniz Han Solo kadar yüksek mi?

    - Biraz daha fazla güvenmeye başladım. Çok fazla hayal kırıklığı yaşadım. 15 yılın sonunda girdiğim oyuncu seçmelerinde böyle bir filme seçilmem bana bir mesaj verdi. Her zorluğun sonunda bir güzel şey yaşandığını kanıtladı.
  • 5
    Ben de aksine Hollywood ligine girişiniz çabuk olmadı mı diyecektim. Birkaç yıl önce “Hail, Caesar”da izledim sizi. Şimdi dünyanın en büyük film serilerinden birinde genç Han Solo’yu oynuyorsunuz...

    - Hayır! Kesinlikle hayır! Öyle görünebilir ama değil. 14 yaşında başladım ben bu işe. Seçmelere gidip hiç iş alamadığım 3 yıllık bir dönem oldu. Arkadaşlarımı eve davet edip onlara tiyatro oynadığım zamanları hatırlıyorum. Yani bende süreç çok yavaş ilerledi ama sağlam oldu.
  • 6
    Bazıları gibi bir gecede parlayanlardan değilsiniz yani...

    - Öncesinde 10 yıl çalışıyorsun bir gecede patlamak için.

    Harrison Ford “Star Wars”tan sonra pilot oldu. “Star Wars” sizin de içinizde yatan gizli pilotu uyandırdı mı?

    - Biraz... Falcon’un içinde uçmak çok cool ve gerçek üstüydü. İçimdeki çocuk avaz avaz bağırıyordu. Filmin çekimlerine başlamadan pilotlarla çalıştım, kokpitte uçtum. Uçarken farklı bir özgürlük hissediyorsun ama şimdilik pilot olmak için okula başlar mıyım bilmiyorum.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız