Aleyna Tilki sahnelere ara verecek mi?

Diyarbakır’da konser verdiği kafeye iki adet el yapımı patlayıcı atılan Aleyna Tilki'nin bir süre sahnelerden uzak durmaya karar verdiği iddia edildi.

Haberler 21.11.2016 - 08:49

  • 1
    Kayapınar İlçesi’nde şarkı söylemek üzere sahneye çıktığı salona el yapımı patlayıcı atılması 16 yaşındaki Aleyna Tilki'yi korkuttu.
  • 2
    Hürriyet'in haberine göre patlamanın ardından mekândan apar topar çıkarılan ve kentten ayrılan Tilki'nin çok korktuğu ve bir süre her şeyden uzak duracağı öne sürüldü.
  • 3
    Gece kulüplerinde sahneye çıkmama kararı alan Aleyna Tilki, Diyarbakır’daki kafe için de “Mekân alkolsüzdü, ben akşam saat 20.00’de sahneye çıktım” diye konuştu.
  • 4
    16 yaşındaki Tilki “Diyarbakır’da ne işi vardı” eleştirilerine ise Twitter'dan “Bayrağımız göklerde dalgalandıkça, biz her yerdeyiz. Doğusu batısı olmaz ki. İnsanların, ülkemizin en çok motivasyona ihtiyacı var” diye cevap vermişti.
  • 5

    Diyarbakır'da sahne alan Tilki, platformda şarkı söylerken patlama meydana gelmiş, patlama sonrası çıkan izdihamda 6 kişi yaralanmıştı. Tilki'nin yara almadan kurtulduğu saldırının faillerinin 12-13 yaşında olduğu öğrenilmişti. 

    Tilki'nin menajeri, saldırının mekana giremeyen seyircilerden bir ya da birkaçı tarafından yapıldığını söylemişti. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız