Angelina Jolie ve Brad Pitt'in eski koruması konuştu: En çok çocuklarının kaçırılmasından korkuyorlardı

Bir zamanlar Hollywood'un en gözde çifti olan, ancak boşanan Angelina Jolie ve Brad Pitt'in eski koruması Mark 'Billy' Billingham, aile ile çalışma deneyimini anlattı. Çiftin en çok çocuklarının fidye için kaçırılmasından korktuğunu söyleyen koruma, çiftin hayran olduğu yönünü de açıkladı. 

Haberler 10.11.2020 - 09:49

  • 1

    Bir zamanlar ‘Brangelina’ olarak anılan ve 2016’da açtıkları boşanma davası geçen yıl sonuçlanan Angelina Jolie ile Brad Pitt ikilisinin koruması, aile hayatları hakkında konuştu. 45 yaşındaki Jolie ile 56 yaşındaki Pitt’in koruma müdürlüğünü yapan Mark 'Billy' Billingham, Hollywood çifti ve çocuklarıyla 18 ay çalışma deneyimini anlattı.

  • 2

    Woman’s Day dergisine konuşan 55 yaşındaki Billingham, Brangelina çiftinin en fazla altı çocuğunun güvenliğinden endişe duyduğunu söyledi. Eski evlilerin çocuklarının fidye için kaçırılmasından korktuğunu söyleyen koruma, “Angie ve Brad çocuklarına birilerinin yaklaşmasından endişeleniyordu” ifadesini kullandı.

    Jolie ve Pitt ikilisinin Maddox (19), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (14) ve ikizler Knox ile Vivienne (12) adlarında üçü evlatlık, üçü de biyolojik altı çocuğu bulunuyor.    

  • 3

    Billingham, aileyle geçirdiği zaman boyunca Jolie ve Pitt’in zaman yönetimi yeteneğine şaşırdığını söyleyerek, “Brad ve Angelina aile hayatından işe ve yardımlara kadar her şeye zaman bulabiliyordu” diye konuştu.

  • 4
    Eski koruma, “Ben de onlardan çok şey öğrendim, onlar da benden çok şey öğrendi. Birlikte çalışmanın güzelliği karşılıklı saygının olmasından ileri geliyordu" dedi.
  • 5

    Mr. & Mrs. Smith filmi setinde birbirlerine aşık olan Jolie ve Pitt, 10 yıllık birlikteliğin ardından 2014’te Fransa’da evlendi. Ancak çift, Eylül 2016’da boşanma kararı aldı. İkili geçen yıl resmi olarak boşansa da çocuklarının velayet davası hala sürüyor.   

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız