Antrenörü Keanu Reeves'in sevdiği egzersizleri açıkladı

Aksiyon serileri Matrix ve John Wick ile dünya çapında üne kavuşan Keanu Reeves'in antrenörü Patrick Murphy, Hollywood yıldızının egzersizleri programından ipuçları verdi. 

Haberler 20.02.2021 - 07:36

  • 1
    John Wick film serisini böylesine büyük bir üne kavuşturan şeylerden birinin de ünlü Hollywood yıldızı Keanu Reeves'in role şaşırtıcı biçimde bağlılığının olduğunu söylemek abartı olmaz.
    Matrix film serisinin yıldızı daha önce zorlu aksiyon sahnelerini dublör kullanmadan çekmek istemesiyle de gündeme gelen oyuncunun canlandırmak istediği sahnelerin altından kalkabilmek için yapması gereken egzersiz rutiniyse sanılandan daha yorucu görünüyor.





  • 2
    We Got This Covered'ın aktardığına göre Reeves'in antrenörü Patrick Murphy oyuncunun sevdiği egzersizlerin listesini verdi.
  • 3
    Listedeki hareketler arasında dış rotasyon (external rotation), band row, band reverse fly gibi bantla yapılan egzersizlerin yanı sıra, şınav ve plank da yer alıyor. Murphy rolün ne kadar zorlu olduğunu şu ifadelerle anlattı:
  • 4
    John Wick sinema tarihinin en çok fiziksel güç gerektiren rollerinden birisi. Koreografi, birden fazla dövüş disiplini, takla atma, zorlu sahneler, ata binme, zorlu biçimde araç kullanma, silah eğitimi ve diğer eğitimler Keanu Reeves'in vücudunun cehennemden geçtiği anlamına geliyor.

  • 5
    Kariyeri boyunca pek çok oyuncuyla çalışan Murphy, Reeves'in azminin kendisini hâlâ şaşırttığını şu ifadelerle açıkladı:

  • 6
    Keanu Reeves filmlere hazırlanırken muazzam düzeyde odaklanır ve kendini tamamen adar. Motivasyonunu nereden aldığını bilmiyorum ama iş ahlakının bu dünyanın dışında olduğunu biliyorum. Yapım başlamadan önce aylarca hazırlanıyor ve çekimler süresince antrenman yapıyor.
  • 7
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız