Ariana Grande 'Tanrı Kadındır' adında parfüm çıkardı

Ariana Grande, müzikteki başarısını güzellik alanına taşımaya hazırlanıyor. Grande, yeni kurduğu markası altında ilk parfümünü çıkardı ve ona ‘Tanrı Kadındır’ adını vererek güzellik piyasasına iddialı bir giriş yaptı. 

Haberler ntv.com.tr 15.06.2021 - 07:37

  • 1

    Ünlü şarkıcı Ariana Grande, yeni bir parfüm çıkardı.

    27 yaşındaki Amerikalı şarkıcı, dün Instagram sayfasında, uzun zamandır üzerinde çalıştığı parfümden söz etti ve yeni ürününün yakında piyasada olacağını duyurdu.

  • 2

    Parfümün adı dikkat çekici! Grande, yeni parfümüne, ‘God Is a Woman’, yani ‘Tanrı Kadındır’ adını verdi.

    Parfümün detayları henüz bilinmese de çiçeklerle dolu şişesinin görüntüsü, kokunun muhtemelen zambak veya lavanta notaları içeren çiçek temelli olduğunu gösteriyor.

  • 3

    HAYRANLARI YORUM YAĞDIRDI

    Grande, daha önce pek çok parfüm çeşidi çıkardı. Parfümlerine ‘Cloud’, ‘Sweet Like Candy’, ‘Ari’, ‘Moonlight’, ‘Thank U Next’ ve ‘R.E.M’ adlarını verdi. Ancak sonuncusu, God Is a Woman şemsiye markası altında piyasaya sürülen ilk ürün oldu.

    Şarkıcının, yeni markasını açıklamasından dakikalar sonra, hayranları yorumları yağdırdı. Parfümün iddialı adından yola çıkarak Grande’ye beğeni içeren yorumlar yapıldı.

  • 4

    MARKA ADINI NİSAN AYINDA ALDI

    Grande'nin güzellik endüstrisindeki büyük atılımı, bu yılın başlarında oldu. Şarkıcı, nisan ayında ‘God Is a Woman by Ariana Grande’ adı altında bir ticari marka başvurusu yaptı.

     

  • 5
    Ünlü yıldızın şemsiye markası altında vücut losyonlarından duş jellerine ve cilt bakım ürünlerine kadar pek çok şeyi kapsayan ürünleri piyasaya sürmesi bekleniyor.
  • 6
    Güzellik imparatorluğunu büyüten Grande, özel hayatında da mutluluğu yakaladı. Nişanlısı Dalton Gomez’le geçen ay gizlice evlendi.
  • 7
    Grande, aile arasında yapılan ve 20 kişinin katıldığı düğününden kareleri, sosyal medya hesabından paylaştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız