Arnold Schwarzenegger: Trump bana aşık

Donald Trump’ın yerine ‘Çırak’ adlı programı sunmaya başlayan ve ardından düşük reytingleri nedeniyle Trump ile aralarında atışma başlayan Arnold Schwarzenegger bu diyalog hakkında konuştu.

Haberler 08.03.2017 - 16:23 Son Güncelleme : 08.03.2017 - 16:24

  • 1
    Amerikan radyo kanalı Sirius XM'de Michael Smerconish’in yayınına katılan Hollywood yıldızı Arnold Schwarzenegger, ABD Başkanı Donald Trump'ın yerine sunduğu 'The New Celebrity Apprentice' programından ayrıldıktan sonra çıkan tartışmalara dair soruları yanıtladı.
  • 2
    Türkiye’de de bir dönem ‘Çırak’ adıyla yapılan programın orijinalinde, Trump’tan sonra sunuculuğu üstlenen ancak izlenme oranlarının düşük gelmesiyle tartışma konusu olan Schwarzenegger, programdan ayrılmıştı.
  • 3

    Trump, Schwarzenegger’in reytinglerinin düşük gelmesini Twitter üzerinden eleştirmiş, kendi dönemindeki yüksek reyting oranlarıyla kıyaslamıştı.

  • 4
    Program sunucusu Smerconish’in “Sizce Trump neden size karşı bu kadar takıntılı? Neden Twitter'da sürekli sizin hakkınızda konuşuyor?” sorusuna, ünlü oyuncu "Sanırım bana aşık" diye cevap verdi.
  • 5
    Spikerin, "Sizce sebebi bu mu?” siye üstlemesi üzerine Schwarzenegger, "Evet, bence öyle" yanıtını verdi.
  • 6
    Programda siyaset hakkında da yorumlarda bulunan eski California valisi Schwarzenegger, "Politikayı yollara benzetiyorum. Sağ ve sol çukurdur, merkez ise daha sürülebilirdir. Bu yüzden icraatlerin de merkezde olduğuna inanıyorum. Umuyorum ki siyasetçiler bir gün uyanıp partileri için çalışmak yerine halkları için çalışmaya karar verirler. Çünkü bu haliyle hiçbir işe yaramıyor, hiçbir şey tamamlanamıyor" dedi.
  • 7
    Schwarzenegger, geçen ay Trump'ın baş yapımcısı olduğu 'The New Celebrity Apprentice' adlı televizyon programından ayrılacağını açıklamıştı. NBC televizyonunda yayınlanan programı Trump'ın yerine sunan Schwarzenegger, yeni sezonda olmayacağını söyleyerek, programdan Trump ile bağı nedeniyle ayrılma kararı aldığını duyurmuştu.
  • 8
    Schwarzenegger, "Trump'ın baş yapımcı olarak programla hala bağının olduğunu ve programdan para aldığını öğrendiğinde halkın yarısı boykot etmeye başladı" ifadesini kullanmıştı.
  • 9
    Trump ise Schwarzenegger'e Twitter üzerinden şöyle yanıt vermişti: "Arnold Schwarzenegger, programı isteyerek bırakmıyor. Schwarzenegger, acınası reytingleri nedeniyle kovuldu, benim tarafımdan değil. Harika program için üzücü bir son.”
  • 10

    Trump, Schwarzenegger’le ilgili attığı bir başka tweet’te de “Başkanlık yarışındayken programdan ayrılmak zorunda kaldım. Çok çok büyük film yıldızı Arnold Schwarzenegger’i yerimi alması için seçtiler ve sonucun ne olduğunu biliyoruz. Reytingler yerlerde” yazdı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız