Atakan Arslan: Şöhret oldum, baba olduğunu hatırladı (Tehdit davası)

Survivor 2016'da şampiyon olarak adını geniş kitlelere duyuran Avatar lakaplı milli kick boksçu Atakan Arslan babası Mehmet Arslan'ın kendisine tehditte bulunduğu iddiasıyla savcılığa başvurdu. Atakan Arslan, "Şöhret oldum, baba olduğunu hatırladı" ifadelerini kullandı. 

Haberler 23.12.2019 - 10:28

  • 1
    Avatar lakaplı milli kick boksçu Atakan Arslan, öz babası Mehmet Arslan'ın kendisine hakaret ve tehditte bulunduğu iddiasıyla şikayetçi oldu.
  • 2
    Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre; Atakan Arslan, babasının yıllarca kendisiyle görüşmediğini, babalık görevini yerine getirmediğini ifade etti.
  • 3
    Survivor 2016 şampiyonu Arslan şu ifadeleri kullandı: "Ben tanınan biri olunca birden baba olduğunu hatırladı. Ona kusursuz davranıyorum ama o, maddi yardımda bulunmadığım için beni tehdit ediyor"


  • 4
    Öte yandan 2017 yılında Serap Korkmaz Arslan ile evlenen Çağan Atakan Arslan, baba olduktan sonra hayatında çok şeyin değiştiğini ifade ederek, "Biraz zormuş açıkçası. Hep derler ya 'baba olunca anlarsınız’ doğduktan sonra anladım. Tarif edilemez bir duygu. Başka hiçbir şeyi böyle sevemezsiniz. Eşimi de çok seviyorum, ama çocuğun sevgisi başka" diye konuşmuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız