Barış Murat Yağcı: Nisa ile ayrılmamızı rüyalarında bile göremezler

Katıldıkları Survivor'ın ardından birlikteliğe başlayan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı ikilisinden Yağcı yaptığı açıklamada, "Bizim ayrılmamızı rüyalarında bile zor görürler" dedi. Bölükbaşı'nın evlilik için dövme şartına ise Yağcı, "Dövme benim için kolay bir şey. Nisa mutlu olacaksa sildiririm, bende fazla bir anısı yok" ifadelerini kullandı. 

Haberler 24.02.2021 - 10:55

  • 1
    Nisa Bölükbaşı ile birliktelik Barış Murat Yağcı, önceki gün Nişantaşı'nda kuaförüne giderken objektiflere takıldı. Yağcı, bazı kişilerin Nisa Bölükbaşı ayrılmalarını beklediğini belirterek, "Bu öyle kolay olmaz. Bizim ayrılmamızı rüyalarında bile zor görürler" dedi.


  • 2
    Eski sevgilisinin dövmesini sildireceği haberleri hatırlatılan 30 yaşındaki oyuncu, bu konuda sevgilisi Nisa ile aralarında kriz çıkmadığını söyledi.


  • 3
    Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; Survivor Murat, "Benim dövmecim Dominik'te, onun dönmesini bekliyorum. Kriz çıkmadı ama Nisa duygusal olarak kendisini ikinci planda hissetti. Yeni haberi oldu ve bu haberi fanlardan dolayı öğrendi" ifadelerini kullandı.


  • 4
    Ünlü oyuncu, "Dövme benim için kolay bir şey. Nisa mutlu olacaksa sildiririm, bende fazla bir anısı yok. İçten içe kıskandı. Bu da olması gereken bir durum. Nisa için de dövme yaptırırım. Evlenmeyi planladığın kişi bir şeyden rahatsızlık duyuyorsa sildirilir. Bu acizlik değil, dert değil" açıklamasını yaptı.


  • 5
    "Türkiye'de ve dünyada eşi benzeri olmayan bir evlilik teklifinde bulunacağım" diyen Barış MuratYağcı, Nisa ile iki yıl içinde evlenmeyi düşündüklerini açıkladı.


  • 6
    "Evlilik iki yıl içinde olabilir, Nisa benim için doğru kişi ama okul sorunu var" diyen Yağcı, "Yarışmada bir dönemi kaçırmıştı, şimdi birkaç okulla görüşüyoruz burslu okuması için. Olursa burada okuyacak, olmazsa Çekya'ya dönecek. Şimdilik her şey yolunda. Evlilik ileriye dönük bir şey. Benim için Nisa doğru kişi, olursa onunla olur"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız