Bergüzar Korel: Enayi yerine konmayı sevmiyoruz

Bu yaz tatilini Çeşme’de geçiren Bergüzar Korel, “Akşam suyun fiyatı başka, gündüz farklı oluyor. Artık aptal yerine konmak istemiyorum. Enayi yerine konmayı sevmiyoruz” açıklamasını yaptı.

Haberler 20.09.2017 - 12:53

  • 1
    Bergüzar Korel, eşi Halit Ergenç ve oğlu Ali’yle çıktığı Çeşme tatilinden sonra soluğu Cihangir’deki Not Just Coffee adlı mekânında aldı.
  • 2

    "EVDEN ÇIKMADIK"

    Tüm yaz ayını geçirdiği Çeşme’deki mekânlardan dert yanan Korel, “Tatilde evden çıkmadık. Beldeler saçma sapan hale geldi. Biz küçükken para vermeden denize girdiğimiz sahillerde, artık ücretsiz oturulmaz durumdalar" dedi.

  • 3

    "APTAL YERİNE KONMAK İSTEMİYORUM"

    "İnsanlar bana, ‘cimri’ diyecekler diye korkuyorum ama sadece enayi yerine konmayı sevmiyoruz" diyen Korel, "Akşam suyun fiyatı başka, gündüz farklı oluyor. Artık aptal yerine konmak istemiyorum. O yüzden o mekânların hiçbirine gitmiyorum." ifadelerini kullandı.

  • 4

    "KAFANI DİNLEYEMİYORSUN"

    35 yaşındaki Korel şöyle devam etti: Alaçatı’ya çocuğu dondurma yemeye bile götüremiyoruz. Müzik çalınmayan sahil yok. Gidip kafanı dinleyip, Kitap okuyabileceğin bir yer kalmadı. Kalabalıktan hafta sonları evde sularımız kesildi”

  • 5

    "ZEVK İÇİN AÇTIM"

    “Kafe işlerini büyütmeyi düşünüyor musunuz” şeklindeki soruya ise Korel, “Öyle bir düşüncem yok. Burayı para kazanayım diye değil, zevk için açtım” yanıtını verdi.

  • 6
    TEKLİFİ DOĞRULADI

    Müslüm Gürses’in hayatının anlatılacağı filmde sanatçının annesini canlandıracağı haberlerini doğrulayan Korel, “Görüşmeler devam ediyor. Zaman ve mekân söz konusu... İşlerimden dolayı İstanbul dışına çıkamam. Müslüm Gürses’i genç kız dönemimde dinlerdim. Allah rahmet eylesin, çok seviyordum” şeklinde konuştu.
  • 7
    Korel eşi Halit Ergenç ile Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde rol alıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız