Biden Ailesi'nde sular durulmuyor

ABD seçimleri için geri sayım başlarken Biden Ailesi için sular durulmuyor. Pedofiliyle suçlanan başkan adaylarından Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden'ın bilgisayardaki belgelerine ulaşıldı. Bulunan belgelerde Hunter’ın New York'taki bir striptiz kulübünde bir gecede 11 bin 400 dolar (yaklaşık 95 bin lira) harcadığına dair belgeler yer alıyor. 

Haberler 02.11.2020 - 15:31

  • 1
    Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden'a ait olduğu iddia edilen bilgisayardaki belgelere FBI ulaştı.

  • 2
    Independent Türkçe'nin Daily Mail'den aktardığı haberine göre; FBI'ın bilgisayarın "şifresini kırmasına" bile gerek kalmadı, çünkü şifrenin basit şekilde "Hunter02" olarak belirlendiği ortaya çıktı.

  • 3
    Joe Biden'ın e-mailleri ve ABD eski başkanı Barack Obama kabinesinden yetkililerin telefon numaralarının yanı sıra eski başkan adayı John Kerry ve eski FBI yetkilisi Louis Freeh’in iletişim bilgilerine kadar birçok hassas bilgi ve belge bulundu.


  • 4
    Bulunan belgelerde Hunter’ın New York'taki bir striptiz kulübünde bir gecede 11 bin 400 dolar (yaklaşık 95 bin lira) harcadığına dair belgeler yer alıyor.

  • 5
    Benzer şekilde yine bir belge de Biden’ın oğlunun +18 bir sitede "canlı kamera" görüşmesi için 21 bin dolardan (yaklaşık 175 bin lira) fazla para ödediği öne sürüldü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız