Blake Lively form tutuyor

İlk kızı James'i dünyaya getirdikten sadece 8 ay sonra bu yıl vizyona giren The Shallows'daki (Karanlik Sular) fit haliyle herkesi şaşırtan ve üç ay önce dünyaya getirdiği ikinci bebeğine hamilelik sürecinde, stili ile çok konuşalan Blake Lively, yine form tutuyor. Her zaman fit ve şık haliyle dikkat çeken Blake Lively başarısının sırrını ve bu alışkanlığından vazgeçmeyeceğini son sosyal medya paylaşımıyla bir kez daha gösterdi.

Haberler 07.12.2016 - 10:53

  • 1
    Gossip Girl'de Serena van der Woodsen karakteri ile ün yaptıktan sonra kariyerindeki yükselişe hızla devam eden ve ne olursa olsun objektiflerin karşısında mükemmel görünmeyi başaran Blake Lively, yeni spor salonuna girdi
  • 2
    Üç ay önce Oyuncu Ryan Reynolds’la dört yıllık evliliğinde ikinci bebeğini dünyaya getiren Blake Lively, hamilelikte aldığı kilolardan kurtulmak için sıkı bir egzersiz programına başladı.
  • 3
    29 yaşındaki yıldız, önceki gün spor salonunda çekilmiş bir fotoğrafını Instagram'da paylaştı. Yeni yıl öncesi egzersizleri sıklaştıran Lively; çareyi kendisine çok yüklenen antrenörü Don Saladino'dan saklanmakta buldu.
  • 4
    Ünlülerin hocası Saladino ise paylaştığı videoda, Lively'yi omzuna almış egzersiz yaptırırken görülüyor.
  • 5
    Glutensiz beslenen Lively, bir öğününü takipçileriyle paylaşırken 'O jean'e tekrar sığacağım!' notunu düştü.
  • 6
    İki çocuk annesi güzel yıldız, ilk doğumundan sonra The Shallows (Karanlik Sular) filminde bikiniyle boy göstermiş ve herkesi şaşırtmıştı. Lively sırrını “İki antrenör ve bir diyetisyen, forma girmem konusunda bana yardımcı oldu. Çünkü doğumdan 8 ay sonra öyle harika görünmek hiç normal bir şey değil” diye açıklamıştı.
  • 7
    Yüksek topuklularını bir an olsun ayağından çıkarmayan, hatta hamilelik döneminde kıyafet tercihleriyle "Belki de dünyanın en güzel hamilesi" yakıştırması yapılan ABD oyuncu, ikinci doğumdan sonra da adından söz ettireceğinin sinyallerini vermiş oldu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız