Blake Lively: Doğumdan sonra manken gibi olmak normal değil

İkinci kez anne olmak için gün sayan oyuncu Blake Lively, "Kadınların, doğumdan sonra manken gibi görünmesi gerekmiyor. Bu normal değil" dedi.

Haberler 16.08.2016 - 15:21

  • 1

    İKİNCİ BEBEĞİNE HAMİLE

    “Deadpool” filminin 39 yaşındaki Kanadalı yıldızı Ryan Reynolds ile evliliğinden ikinci bebeğini bekleyen Blake Lively, hamilelik süreci ve aile hayatıyla ilgili NW dergisine konuştu.

  • 2

    ÇOCUĞUNA ANNE BABASI BAKIYOR

    28 yaşındaki ABD’li oyuncu, "Annem ve babam, kızım James için dileyebileceğim en iyi bakıcılar. Beş çocuk büyüttükleri için ne yaptıklarını iyi biliyorlar. Çocuğunuza bakıp onun gülümsediğini gördüğünüzde, başka bir şeye ihtiyacınız olmadığını anlıyorsunuz” dedi.

  • 3

    "İKİ ANTRENÖRLE ÇALIŞTIM"

    “İşten çıkıp bebeğime koşabildiğim bir mesleğim olduğu için şanslıyım” diyen “Gossip Girl” yıldızı, “Yine de zorlandığım anlar oluyor. Yorgunluktan ölmek üzere olduğum anlarda bile 'Ne kadar şanslıyım...' diye düşünüyorum. Çocuk sahibi olmak, muhteşem bir şey” şeklinde konuştu.

  • 4

    "HARİKA GÖRÜNMEK NORMAL DEĞİL"

    Yeni filmi “The Shallows”un kızı James'i dünyaya getirdikten 8 ay sonra başlayacak çekimleri için kısa sürede forma girmesi gerektiğini söyleyen Lively, bu süreçte antrenmanlara ve sağlıklı beslenmeye odaklandığını anlattı. “İki antrenör ve bir diyetisyen, forma girmem konusunda bana yardımcı oldu. Çünkü doğumdan 8 ay sonra öyle harika görünmek hiç normal bir şey değil” dedi.

  • 5

    "MUCİZENİN TADINI ÇIKARIN"

    “Bence bir kadının vücudu, doğumdan sonra da muhteşemdir diyen oyuncu, “Anne olup hemen Victoria's Secret defilesine çıkacakmışsınız gibi görünmeniz gerekmiyor. Sadece hayatın size sunduğu en büyük mucizeyi yaşamanın tadını çıkarın, yeter” ifadesini kullandı.

  • 6

    "ZAYIFLAMA ÇABASI TAKDİR EDİLİYOR"

    Lively, “Toplumda, kadınların doğum sonrası eski hallerine dönmek için büyük çaba sarf etmeleri takdir ediliyor. Bu haksızlık. Bir bebek dünyaya getiriyorsunuz, asıl takdir edilmesi gereken bu bence” dedi.

  • 7

    "KEŞKE BİKİNİLİ ÇEKMESELERDİ"

    “The Shallows’ta sürekli bikini giydiğim için utandığım oldu. Eğer denizde geçen bir filmde oynuyorsanız, bu kaçınılmaz. Ancak hep 'Şimdi bikinili sahneler çekilecek ama çekilmeseydi süper olurdu' diye düşündüm” şeklinde konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız