Blake Lively'nin hamile şıklığı

Oyuncu Ryan Reynolds’la dört yıllık evliliğinde ikinci bebeğine hamile olan Blake Lively, cesur hamile stiliyle dikkat çekti.

Haberler ntv.com.tr 21.06.2016 - 07:15

  • 1

    GÖBEĞİ BELİRGİNLEŞTİ

    Hollywod’un en beğenilen oyuncularından Blake Lively, Kanadalı oyuncu Ryan Reynolds’la dört yıllık evliliğinde ikinci bebeğine kavuşmak için gün sayıyor. Dün sabah Today Show progamına katılan oyuncu, program öncesi New York'ta kaldığı otelden çıkarken belirginleşen göbeğiyle dikkat çekti.
  • 2

    HAMİLELİK STİLİ

    28 yaşındaki oyuncunun, ten renginde, S şeklindeki katmanlardan oluşan ve bel kısmını kemerin sardığı elbisesiyle oluşturduğu hamilelik stili beğeni topladı. Hollywood Reporter, Lively'nin bu şıklığı için "Belki de dünyanın en güzel hamilesi" ifadesini kullandı.

  • 3

    TOPUKLU AYAKKABI GİYİYOR

    “Gossip Girl” dizisindeki Serena van der Woodsen karakteri ile dünya çapında üne kavuşan yıldızın, şişen ayaklarından dolayı rahat ayakkabıları tercih eden pek çok hamilenin aksine Aquazzura marka yüksek topuklu bir açık ayakkabı giymeyi seçtiği görüldü.

  • 4

    YENİ FİLMİ GELİYOR

    Bugünlerde, başrolünde yer aldığı ve ağustos ayında vizyona girecek olan “Shallows” filminin tanıtım çalışmalarına katılan Lively, hamile şıklığını Louboutin marka zımbalı çantası ile tamamladı.

  • 5

    DÜNYANIN EN GÜZEL HAMİLESİ

    James adında 18 aylık bir kız çocuğu annesi olan ve Ryan Reynolds’la dört yıldır evli olan Lively, dün sabah katıldığı Today Show programında kızı hakkında konuştu. Oyuncu, “Her şeyi eğlenceyle ve heyecanla yapıyor. Hayatımda gördüğüm en eğlenceli en komik insan” yorumunu yaptı. 

  • 6

    4 YILDIR EVLİ

    Genç yıldız, oyunculuk yapan ve sanat dünyasının içinde bulunan kalabalık bir ailenin üyesi olarak 1987 yılında Kaliforniya'da dünyaya geldi. 2004'ten 2007'ye kadar aktör Kelly Blatz ile birlikte olan Lively, daha sonra Penn Badgley ve Leonardo DiCaprio ile de sevgili oldu. Lively, DiCaprio ile yollarını ayırdıktan sonra 2012 yılında Scarlett Johansson'ın eski eşi Ryan Reynolds'la evlendi ve iki yıl sonra da kızı James Reynolds'u kucağına aldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız