Boris Johnson'ın eski sevgilisi: Başbakan'ın eşi bir satanist

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın eski sevgilisi Jennifer Arcuri, Johnson'ın eşi Carrie'nin satanist olduğunu iddia etti. Arcuri'nin sosyal medya paylaşımlarında corona virüs aşılarına dair çeşitli komplo teorileri de bulunuyor.

Haberler 24.12.2021 - 09:37 Son Güncelleme : 24.12.2021 - 09:39

  • 1
    İş kadını ve Boris Johnson'ın eski sevgilisi olduğu belirtilen Jennifer Arcuri'den sıra dışı bir iddia ortaya atıldı. Amerikalı girişimci Arcuri, Telegram üzerinden yaptığı canşı yayında, İngiltere hükümetine dair bazı komplo teorilerini dile getirdi.
  • 2

    Sputnik'in haberine göre Arcuri, şu ifadeleri kullandı:

    "Gazetecilerden biri durup dururken bana yazdı ve 'Jen, bana Carrie'nin resmini gönderip onun bir Satanist olduğunu söyleyen sen değil miydin?' diye sordu. Ben de dedim ki, 'Biliyorsun, onun hakkında özel olarak yorum yapmayacağım ama seni bu kadının da ötesini keşfetmeye ve satanizmin aslında hükümette şaşırtıcı bir şekilde nasıl pek çok yolda kullanıldığına bakmaya teşvik ediyorum' dedim."

  • 3
    Johnson'ın eski sevgilisinin sıra dışı iddialarının hedefinde yalnızca Carrie Johnson bulunmuyor. Geçtiğimiz ay eski GB Haber sunucusu Andrew Neil, çocuk istismarcısı Jeffrey Epstein ile ilişkili olduğu yönünde iddialar ortaya atan Arcuri'yi dava etmekle tehdit etmişti. Arcuri'ye Twitter üzerinden tepki gösteren Neil, söz konusu iddialar nedeniyle Arcuri aleyhine yasal işlem başlatabilmek için adresini sormuştu.
  • 4
    Öte yandan Arcuri, Twitter hesabı üzerinden aşı karşıtı bazı kampanyaların etkisinde kaldığını gösteren çok sayıda aşı karşıtı komplo teorisini de dile getiriyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız