Boşanma davasında Angelina Jolie, Brad Pitt'e karşı bir raundu kaybetti

Angelina Jolie ile Brad Pitt'in Nisan 2019'da boşandıkları ilan edilse de halen mali durum  ve çocuk velayeti konularında süren boşanma davasında Jolie'nin talebi reddedildi. 

Haberler ntv.com.tr 17.11.2020 - 08:23

  • 1
    Angelina Jolie ile Brad Pitt’in Eylül 2016’da başlayan boşanma davası, Nisan 2019'da boşandıkları ilanı ile büyük bir aşama kaydettiyse de sona ermedi. Boşanmanın mali durum ve altı çocuğun velayeti gibi detayları üzerinde hala çalışılıyor.
  • 2

    Angelina Jolie, eski eşi Brad Pitt'le süren boşanma davasında bir raundu kaybetti. Jolie’nin, Pitt’in avukatlarıyla iş ilişkisi olduğu iddiası nedeniyle boşanma davasındaki yargıcı davadan aldırma talebi reddedildi.

  • 3

    Jolie’nin talebine rağmen California Yüksek Mahkemesi, Yargıç Ouderkirk'ün bu davada geçici yargıç olarak görev yapmaktan men edilmemesine karar verdi.

  • 4
    Daily Mail’in elde ettiği belgelere göre, Jolie, “Yargıç ile davalının (Brad Pitt) avukatı arasındaki mevcut, devam eden ve tekrar eden müşteri ilişkisini gösteren durumlar olduğunu” iddia etse de bu iddiasını ifşa edemediğinden dolayı talebine olumlu yanıt alamadı.
  • 5

    YARGIÇ DÜĞÜNE KATILDI

    Jolie ve Pitt’in yargıcı uzun yıllardır tanıdığı, hatta Yargıç Ouderkirk’ün, ikilinin 2014’te Fransa’daki düğününe katılan sayılı kişiler arasında yer aldığı öğrenildi.

    Jolie ile Pitt, 10 yıllık ilişkilerinin ardından 2014'te ilişkilerini resmiyete dökmüş, 2016'da da boşanmaya karar vermişti. Çiftin üçü evlatlık, üçü biyolojik olmak üzere altı çocuğu bulunuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.