Burcu Binici karakolluk oldu

Oyuncu Burcu Binici ile bir komiser, trafik ışığında tartıştı. Karakolda biten tartışma sonunda iki taraf da birbirlerinden şikayetçi oldu.

Haberler 13.05.2018 - 11:43

  • 1
    İddialara göre İstanbul Beşiktaş’ta yürüyüş yaparken yayalar için yeşil ışık yandığı sırada karşıya geçerken üzerine doğru bir araç hareket eden Burcu Binici, aracın sürücüsüyle tartıştı.
  • 2
    Habertürk'ten Nuri Altuntaş'ın haberine göre; Komiser olduğunu söyleyen sürücü Binici’ye kimlik sordu, bunun üzerine tartışma büyüdü. İki taraf da soluğu Beşiktaş Emniyet Amirliği’nde alıp birbirlerinden şikayetçi oldu.
  • 3
    Burcu Binici’nin tartıştığı komiser, karakol çıkışı "Bana ‘Ben de komiserim’ dedi. Ben de kimlik sordum. Göstermedi ve sağa sola telefon açmaya başladı. 10 dakika sonra kimliğini çıkararak havaya kaldırdı ve MOBESE kameralarına karşı gösterdi" ifadelerini kullandı.
  • 4
    Binici ise olayı şöyle anlattı: ‘‘Yeşil ışık yanarken aracını üzerime sürdü. Kimliğimi sordu ve komiser olduğunu söyledi. ‘Seni içeri attırırım’ diye söylemlerde bulundu. Neye uğradığımı şaşırdım. Amirleri gelip uzun süre çalıştıklarını, uykusuz kaldıklarını, bu yüzden çok yorgun oldukları için böyle bir hareket yapmış olabileceklerini söyledi."
  • 5
    "O kişilerin adına benden özür diledi. Ben de şikâyetçi olmayacaktım. Fakat bana çay geldi. Bir polis memuru çayı elimden alarak ‘O çayı içemezsin’ dedi, ben o an yıkıldım. ‘Neredeyim acaba?’ diye kendime sormaya başladım. Bu yüzden şikâyetçi oldum. Zaten MOBESE kayıtlarında her şey mevcut.”
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız