Büyük beden model Tess Holliday cinsel yönelimini açıkladı

Obeziteye özendirdiği gerekçesiyle eleştirilse de eleştirilere aldırmayarak cesur fotoğraflar paylaşmaktan kaçınmayan son dönemin en ünlü büyük beden modeli Tess Holliday, cinsel yönelimi ve özel hayatına dair açıklamalar yaptı.

Haberler ntv.com.tr 03.07.2019 - 14:02

  • 1

    Büyük beden model olarak ünlenen ve son dönemde yıldızı parlayan Tess Holliday, Nylon dergisinin güzellik özel sayısı için kapak pozu verdi.

  • 2

    33 yaşındaki model, verdiği röportajda, cinsel yönelimi hakkında açıklamada bulundu.

  • 3

    Holliday, “Eşcinselliğim hakkında düşündüğümde, panseksüalizmin (her cinse karşı ilgi duyabilme) beni biseksüellikten daha iyi anlattığını düşünüyorum” dedi.

  • 4

    “Hayatımdaki birçok şeyle ilgili artık mantıklı hissediyorum. Küçükken hissettiğim birçok şey şimdi anlamlı geliyor. Bunun için kendimi rahatlamış hissediyorum” diyen model, “İnsanlarla daha önce olduğumdan daha samimi bir seviyede ilişki kurabilirim, çünkü olmadığım biri gibi davranmak zorunda değilim” ifadesini kullandı.

  • 5

    İkinci çocuğuna hamile olduğu haberlerinin ardından kürtaj olduğu öğrenilen Holliday, “Kürtajım hakkında konuşmayı seçmem neden tartışma konusu? Evliyken kürtaj yaptırdığım ve sadece bir çocuğu maddi olarak destekleyebileceğim için neden bu kadar utanç duymam gerekti? Şişman insanların belli bir yer edinmeyi ve seksi olmayı hak etmesiyle ilgili konuşmak neden tartışma konusu?” dedi.

  • 6

    Daha önce obeziteye özendirdiği gerekçesiyle eleştirilen 127 kiloluk model, sık sık hakkında söylenenlere aldırmadığını belirterek, sosyal medya hesabından cesur fotoğraflarını paylaşmayı ihmal etmedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız