Canlı klasik müzikle tıraş keyfi

Eskişehir'de bir erkek kuaförü, konservatuar öğrencilerinin çaldığı klasik müzik eşliğinde müşterilerini tıraş ediyor.

Haberler 07.09.2014 - 17:10

  • 1

    Canlı klasik müzikle tıraş keyfi

    Eskişehir'de bir erkek kuaförü, konservatuar öğrencilerinin çaldığı klasik müzik eşliğinde müşterilerini tıraş ediyor. Şair Fuzuli Caddesi'nde kuaför salonu işleten Faruk Yalçın, gazetecilere yaptığı açıklamada, her ay belli günlerde konservatuar öğrencileriyle bu etkinliği düzenlediklerini söyledi.
  • 2

    Canlı klasik müzikle tıraş keyfi

    Müşterilerinin de klasik müzikten memnun kaldığını belirten Yalçın, şöyle konuştu:
    "Yaklaşık 36 yıldır bu mesleği yapıyorum. Her ay bu tür etkinlikleri yapıyoruz. Böylesi Eskişehir'de ilk defa uygulandı. Müşterilerimizin saçını kesip, masaj yapıyoruz ama ruhen de rahatlatmak için böyle bir şey yaptık. Konservatuardan arkadaşlarımız gelip böyle klasik müzik icra ediyorlar. Müşterilerimizden genelde olumlu tepkiler alıyoruz. Bize geldiklerinde dinleniyor."
  • 3

    Canlı klasik müzikle tıraş keyfi

    Müşterilerden İlhan Çokeker ise 25 yıldır aynı kuaförde tıraş olduğunu anlatarak, "Ben Faruk'un 25 yıllık müşterisiyim. O böyle değişik uygulamaları sever. Günün yorgunluğunu atmak için böyle bir etkinlik yapıyor. Pek tanımadığımız bir müzik türü ancak burada sevmeye başladık" dedi.
  • 4

    Canlı klasik müzikle tıraş keyfi

    Kuaför önünde kemanıyla klasik müzik çalan konservatuar öğrencisi İrem Nur Yalçın da vatandaşların kendilerine ilgi gösterdiğini dile getirdi.
  • 5

    Canlı klasik müzikle tıraş keyfi

  • 6

    Canlı klasik müzikle tıraş keyfi

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız