Charlize Theron'un tartışılan yeni imajı

Fast and Furious (Hızlı ve Öfkeli) serisinin 9. filmi için saçlarını kısacak kestiren Charlize Theron'un yeni imajı tartışmaları beraberinde getirdi. Beverly Hills'te düzenlenen bir toplantıda dikkatleri üzerine çeken oyuncunun yüzüne estetik yaptırıp yaptırmadığı tartışma konusu oldu.

Haberler 11.10.2019 - 15:45

  • 1
    Nijeryalı kadın ve çocukların yararına düzenlenen toplantıya tepeden tırnağa siyahlar giyerek giden Charlize Theron'un yüzündeki değişim de tartışma konusu oldu.
  • 2
    Yeni filmi için saçlarını kısacık kestiren Theron'un yüzü son zamanlarda geçmişte olduğundan daha farklı görünüyordu. Bu kez de bu farklılık gözden kaçmadı. Hayranları sosyal medya platformlarında bu konuyu uzun uzun tartıştı.
  • 3
    Bazı kişiler Theron'un kilo kaybı nedeniyle böyle farklı göründüğünü ileri sürdü. Bazıları da güzel oyuncunun estetik müdahale yaptırdığını düşünerek "Lütfen Charlize, kendine bunu yapma" diye yorumladı.
  • 4
    Bazıları da yeni saç şekli yüzünden güzel oyuncunun yüzünün farklı bir görünüme büründüğünü ileri sürdü. Bir grup hayranı da sadece yorgun olduğunu ve o yüzden yüzünün daha farklı göründüğünü savundu.

  • 5
    Sık sık saç rengini ve şeklini değiştiren Theron'un yüzündeki değişim uzun zamandır konuşuluyor. Ancak yıldız, bu konuda herhangi bir açıklama yapmamayı tercih ediyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız