Kraliyet Ailesi'nin çocukları eski giysilerle büyüyor

Birçok aile için gayet normal bir durumdur büyük çocuğun küçülen giysilerinin küçük kardeş tarafından da giyilmesi. Hem çocuklar çabuk büyüdüğü ve elbiseler de henüz giyilebilecek durumda olduğu için hem de ekonomik açıdan çok tercih edilen bir yaklaşım bu. Peki bunu İngiliz Kraliyet Ailesi'nin gelininin yaptığı aklınıza gelir miydi? İlk anda böyle bir durum sıra dışı gelse de yıllardır süregelen bir gerçek. Kendisi de kıyafetlerini defalarca giymesiyle bilinen İngiliz Kate Middleton aynı kıstası çocukları için de uyguluyor. Bunun son örneklerinden biri de önceki gün yaşandı.

Haberler 29.09.2020 - 06:49

  • 1
    Prens William ve eşi Kate Middleton, üç çocukları George, Charlotte ve Louis'i efsanevi belgesel yapımcısı Sir David Attenborough ile tanıştırdı. Aile, hazırladığı ve seslendirdiği doğa programlarıyla tanınan Attanberough'yu Kensington Sarayı'nın bahçesinde ağırladı. O anlarda çekilen fotoğrafları da resmi sosyal medya hesaplarından paylaştı. 94 yaşındaki Sir David Attenborough ile yakında ekranlara gelecek olan A Life On Our Planet (Gezegenimizdeki Yaşam) adlı filmi hakkında konuştu. Attenborough, bu ziyarette 1960’larda Malta’da ailece yaptıkları bir tatilde bulduğu dişi küçük George’a hediye etti.
  • 2
    Cambridge ailesinin sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraflarda ise dikkat çeken bir ayrıntı vardı. Ailenin en küçük çocuğu Prens Louis, hala büyük kardeşi Prens George'un küçülmüş kıyafetlerini giyiyor.

  • 3
    İki yaşındaki Louis, daha önce şu anda 7 yaşında olan George'un henüz 3 yaşındayken giydiği kazak ve gömleği giydi.

  • 4
    Büyük çocuğun kıyafetlerini ya da ayakkabılarını küçük çocuğun giymesi Cambridge ailesi için bir ilk değil.

  • 5
    Bunun örnekleri daha önce de yaşanmıştı. Prenses Charlotte, iki yıl önce doğum günü fotoğrafı için bu pozu vermişti. Fotoğrafta giydiği ayakkabılar ise aslında ona ağabeyinden kalmıştı.


  • 6
    Prenses'in ayağındaki ayakkabıları daha önce Prens George da giydi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız