Çocuklarıyla arkadaş gibi olan ünlü anneler

Anne çocuk gibi görünmekten ziyade arkadaş gibi olan ünlü anneler ve çocukları...

Haberler ntv.com.tr 14.05.2017 - 13:19

  • 1

    Sinema ve moda dünyasının ünlü anneleri, ilerleyen yaşlarına rağmen genç görünümlerini koruyarak gençlik çağındaki çocuklarıyla arkadaş gibi görünmeyi başarıyorlar. Demi Moore’dan Victoria Beckham’a, Uma Thurman’dan Cindy Crawford’a kadar iki sıkı dost gibi görünen ünlü anneler ve çocukları...

  • 2

    DEMI MOORE

    "Hayalet" filmiyle yıldızı parlayan Hollywood'un ünlü oyuncusu Demi Moore, Bruce Willis'ten olan evliliğinden üç kız sahibi bir anne. Her biri birer yetişkin olan kızlarının da Moore'un ve Willis'in izinden gittikleri biliniyor. Kızlarından Rumer Broadway'de ilk kez sahneye çıkarken, Scout ve Tallulah da oyunculuk ve şarkıcılık alanına adımlarını attı.  Kızlar, sadece kariyer anlamında değil, dış görünüm açısından da annelerini takip ediyor. Bu fotoğraf, anne kızdan ziyade iki yakın arkadaş fotoğrafı gibi görünüyor. (Sağdaki Demi Moore.)

  • 3

    CINDY CRAWFORD

    Bir zamanların en ünlü top modellerinden olan Cindy Crawford, 14 yaşındaki Kaia ve 16 yaşındaki Presley'nin annesi. Crawford'un çocukları da onun izinden giderek moda sektörüne adım attı ve şimdiden moda dergilerinde yer aldılar bile. Bu fotoğrafı görenlere, annesinin kopyası gibi duran Presley'nin yanındaki kişinin 50 yaşındaki annesi olduğuna inanmak güç geliyor.

  • 4

    REESE WITHERSPOON

    Reese Witherspoon, başarılı bir oyuncu olmasının yanı sıra Ava Elizabeth, Deacon ve bebek Tennessee'nin annesi. En büyük kızı Ava'nın fotoğraflarını sosyal medyada sıklıkla paylaşan 40 yaşındaki oyuncu, bu fotoğrafında Ava ile iki sıkı dost gibi görünüyor. 

  • 5

    SUSAN SARANDON

    Eva Amurri Martino Amerikalı oyuncu Susan Sarandon ile İtalyan yönetmen Franco Amurri'nin kızı olarak dünyaya geldi. Eva, çocukluğundan beri annesi gibi bir oyuncu olmak istedi.  Şimdiye dek birkaç sinema ve televizyon yapımında rol aldı bile. 69 yaşındaki annesi Susan Sarandon ile iki meslektaş ve iki yakın arkadaş gibiler.

  • 6

    UMA THURMAN

    Üç çocuk annesi 46 yaşındaki Uma Thurman'ın en büyük kızı 17 yaşındaki Maya. Annesinin sarı saçları ve mavi gözlerini miras alan ve onunla birlikte ödül törenlerinde kırmızı halıda da boy gösteren Maya için pek çok kişi annesinin kariyerini de miras almasını bekliyor. 

  • 7

    VICTORIA BECKHAM

    Victoria Beckham, eşi David Beckham'la birlikte üçü erkek, biri kız olmak üzere dört çocuk annesi bir moda ikonu. Ünlü anne ve iş kadını Beckham, sıklıkla en büyük oğlu  Brooklyn  ile fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşıyor. 42 yaşındaki Beckham ile 17 yaşındaki Brooklyn'i yan yana görenler anne oğuldan ziyade iki arkadaş gibi durdukları yorumunu yapıyor.

  • 8

    KATE BECKINSALE

    42 yaşındaki İngiliz oyuncu Kate Beckinsale'in tek çocuğu olan Lily Mo, küçük yaşına rağmen şimdiden annesinin izinden giderek birkaç filmde rol aldı. Birbirlerinden hiç ayrılmayan iki yakın arkadaş gibi olan Kate ve Lily, alışverişe çıkmayı, sosyal aktivitelere katılmayı ve birlikte zaman geçirmeyi çok sevdiklerini söylüyor. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız