Corona nedeniyle kaçtı sanılan Kraliçe Elizabeth Buckingham Sarayı'na dönüyor

Corona virüs nedeniyle programlarını iptal edip Buckingham Sarayı’nı terk ettiği iddia edilen Kraliçe II. Elizabeth’in Buckingham Sarayı’na geri döndüğü  terk ettiği haberleri Kraliçe’nin yeni görüntüleriyle yalanlandı. 

Haberler ntv.com.tr 16.03.2020 - 09:51

  • 1

    Dün İngiliz basınında Kraliçe II. Elizabeth’in Buckingham Sarayı’nı terk ettiği ve programını iptal ettiği haberleri yer almıştı.

    Her zaman olduğu gibi pazar günü Windsor’da kilise ayinine katılan Kraliçe’nin programına devam etmek için bugün Buckingham Sarayı’na döneceği belirtildi.

  • 2

    Daily Mail’de yer alan haberde, 93 yaşındaki Kraliçe’nin her zaman olduğu gibi hafta sonunu Windsor’da geçirip ardından Londra’da toplantılarına ve programına döneceği yazıldı.

  • 3

    Saraydan bir kaynak, Kraliçe’nin corona virüs korkusu nedeniyle Buckingham Sarayı’nı terk ettiği iddiasını reddetti. Dün konuşan kaynak, “Kraliçe’nin her zamanki gibi yarın Buckingham Sarayı’na gelmesini bekliyorum” dedi.   

  • 4

    93 yaşındaki Kraliçe’nin 98 yaşındaki eşi Prens Philip ile birlikte Sandringham’daki Windsor konutunda karantinaya alındığı iddia edilmişti.

  • 5

    Saray yetkilileri, İngiliz basınına konuşarak, “Kraliçe’nin sağlık durumu iyi, ancak onun için en iyisi taşınması oldu. Pek çok çalışanı da corona virüs nedeniyle paniğe kapılmış haldeydi. Kraliçe, ayrılana kadar sarayda pek çok kişiyle buluştu. Ancak 94 yaşına girmesine haftalar kaldı ve uzmanlar kendisine zarar verecek konumdan çıkarılmasının en doğrusu olduğuna inanıyor” bilgisini vermişti.

  • 6

    Cuma günü Kraliçe’nin yapması planlanan Cheshire ve Camden ziyaretlerinin virüs salgını nedeniyle ertelendiği, ayrıca Kraliçe’ye her yıl mayıs ayında gerçekleştirdiği geleneksel bahçe partisini de hazirana ertelemesinin tavsiye edildiği iddia edilmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız