Demet Akbağ: İnsanlar kendilerini mutlu hissedecek (Görevimiz Tatil galası yapıldı)

Başrollerinde Demet Akbağ ve Zafer Algöz'ün yer aldığı "Görevimiz Tatil"in galası Kanyon AVM'de yapıldı. Akbağ proje için, "İnsanlara iyi gelen, gülümseten, kendilerini mutlu hissettireceklerine inandığımız bir aile filmi yaptık" ifadelerini kullandı.

Haberler Anadolu Ajansı 22.02.2018 - 10:24

  • 1
    Galada basın mensuplarına filme ilişkin açıklamada bulunan yönetmen Murat Şeker, 9 yıldır tatile çıkmayan bir ailenin hikayesini ele aldıklarını söyledi. Şeker, filmin senaryosunu da kendisinin yazdığını belirterek, "Bugüne kadar yaptığım en iyi film oldu diyebilirim. Mutluyuz ve inşallah Türk halkı da bu filmi beğenir" dedi.
  • 2

    Oyuncu Demet Akbağ da "Ben her zaman içime sinen, inandığım hikayelerin içinde yer almak isteyen biriyimdir. O yüzden bu hikayeyi ilk okuduğum günden beri 'hadi arkadaşlar yapalım' dedim. Çok eski arkadaşım Zafer ile oynamamız benim için ayrıca keyifliydi" diye konuştu.

    GÖREVİMİZ TATİL FRAGMANI (TIKLA İZLE)

  • 3
    Filmde zengin bir genç oyuncu kadrosunun yer aldığına da işaret eden Akbağ, "İnsanlara iyi gelen, gülümseten, kendilerini mutlu hissettireceklerine inandığımız bir aile filmi yaptık" ifadelerini kullandı.
  • 4

    Filmde rol alan Hakan Bilgin ise, "Son dönemde yapılan filmlere baktığımızda seyircinin aslında sadece keyif almak, eğlenmek gibi bir ihtiyacı olduğunu gördük. Bu durumun aynısını da biz bu filmle vadediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

    GÖREVİMİZ TATİL FRAGMANI (TIKLA İZLE)

  • 5
    Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Deniz Altan, Ali Keçeli, Sarp Akkaya, Enis Arıkan, Sinan Çalışkanoğlu ve Filiz Ahmet yer alıyor.
  • 6
    Filmin gala gösterimine oyuncu ekibi ile Selçul Ural, Nevra Serezli, Şevket Çoruh, Lale Manço, Batıkan ve Doğukan Manço, Sermiyan Midyat ve Bülent Serttaş gibi ünlüler katıldı.
  • 7

    KONUSU

    "Tipik bir ev kadını olan Türkan Mutlu (Demet Akbağ), eşi Sıtkı Mutlu (Zafer Algöz) ve 2 çocuğuyla yaşamaktadır. Sıradan hayatından bıkan Türkan'ın zorlamasıyla hep beraber bir aile terapistine giderler. Onun yönlendirmesiyle de bir karavana atlayıp Antalya'ya tatile gitmek üzere yola çıkarlar. Ancak Yavaşlar köyü yakınlarında bir kaza yapınca buradaki köylülere bir süre misafir olmaları gerekecektir."

    Film, 23 Şubat'ta vizyona girecek.

    GÖREVİMİZ TATİL FRAGMANI (TIKLA İZLE)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız