Dijitalde tiyatro keyfi (puhutv ile en popüler içerikler) 

Corona virüse önlem amaçlı tatiller ve evlere çekilerek izole olma dijital platformlardaki izlenme oranlarını arttırdı. Diziden tiyatroya birçok içerik sunan puhtv'de en popüler projeler ücretsiz olarak izlenebiliyor. İşte puhutv üzerinden izlenebilen bazı öneriler...

Haberler 18.03.2020 - 10:40

  • 1

    ORİJİNAL DİZİLER

    Jet Sosyete

    Dip



  • 2
    Şahsiyet

    Fi
  • 3

    TELEVİYONUN EN İYİLERİ

    Babil

    Çukur

    Sefirin Kızı

    Zemheri

    Kuzey Yıldızı

    Güvercin
  • 4

    SAHNE OYUNLARI 

    Haybeden Gerçeküstü Aşk

    Bana Bir Şeyhler Oluyor

    Cebimdeki Kelimeler

    Otogargara
  • 5

    puhutv özgün dizileri Jet Sosyete izlenme rekoru kırarken Şahsiyet ile Haluk Bilginer Emmy ödülü kazanma başarısı gösterdi. 

    puhutv yüzlerce dizi ve filmi yüksek görüntü kalitesiyle, ücretsiz olarak izleyebileceğiniz yeni nesil online televizyondur. Yayınlandığı saatte televizyonda izleyemeyip kaçırdığınız en popüler diziler, tekrar tekrar izlemeye doyamadığınız efsane olmuş Türk dizileri ve en sevilen Yeşilçam filmlerinden oluşan birçok proje puhutv üzerinden yayınlanıyor.

    Tarayıcınıza www.puhutv.com adresine girerek, akıllı telefonlardan, tabletinizden ve smart tv’lerden puhutv uygulamasını indirerek izleyebilirsiniz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız