Diletta Leotta gündemden düşmüyor 

Reklam çekimi için gittiği İtalya'da aşkı bulan Can Yaman'ın, spor spikeri Diletta Leotta ile sarmaş dolaş pozlarını yayınlayan İtalyan Chi Dergisi, ilişkinin ayrıntılarını da sayfalarına taşıdı.

Haberler 16.01.2021 - 10:48

  • 1
    İtalyan Chi dergisi Can Yaman ve ünlü İtalyan spor spikeri Diletta Leotta Roma'daki otelde görüntüledi. Ferzan Özpetek'in yönettiği bir reklamı çekimi için İtalya'da bulunan Can Yaman'ın, Diletta Leotta ile aynı otelde kaldığı iddia edildi.
  • 2

    İTALYA'YI SALLAYAN AŞK

    İtalya'nın ve Avrupa'nın en ünlü spor spikerlerinden olan Diletta Leotta ile ünlü oyuncu Can Yaman'ın aşkı Türkiye'de olduğu kadar İtalya'da da gündemin ilk sıralarında yer alıyor.

    İkilinin aşkını fotoğraflarıyla ortaya çıkaran İtalyan Chi Dergisi, ilişkinin detaylarını da sayfalarına taşıdı.

  • 3

    Hürriyet'in haberine göre, Ferzan Özpetek'in çektiği reklam filmi ve yeni dizi projesi için İtalya'ya giden Can Yaman'ın bir süredir güzel sunucu ile iletişimde olduğu ve Yaman'ın İtalya'ya gitmesinin ardından ikilinin Roma'nın merkezindeki bir otelde 5 gün boyunca birlikte kaldıkları belirtildi.

    5 günlük kaçamağın ardından Can Yaman, Türkiye'ye dönerken Diletta Leotta da Roma ile Inter arasındaki maçtaki görevi için Roma'da kaldı.

  • 4

    ÇİÇEKLER CAN YAMAN'DAN

    Geçtiğimiz günlerde güzel sunucu, bir demet çiçekle verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaşmış ve çiçeklerin isimsiz bir şekilde kendisine ulaştığını söylemişti. Dergide yer alan bilgide Leotta'ya ulaşan çiçekleri Can Yaman'ın gönderdiği ifade edildi.

  • 5
    Diletta Leotta'nın, uzun süre birlikte olduktan sonra ayrıldığı boksör sevgilisi Daniele Scardina ile geçtiğimiz aylarda yeniden barıştıkları iddia edilmiş ancak bu iddia kısa sürede yalanlanmıştı.
  • 6

    ÇOK İYİ İTALYANCA KONUŞUYOR

    Can Yaman İtalyan Lisesi'ni birincilikle, hukuk fakültesini ise dereceyle bitirdi.

    Çok iyi İtalyanca konuşan ünlü oyuncu, İtalya'yı ikinci evi olarak görüyor. İtalya'da büyük bir hayran kitelesine sahip olan Yaman, İtalya'da 10 bölüm sürecek Sandokan dizisi için anlaşma imzaladı. 31 yaşındaki yakışıklı oyuncu, Sandokan dizisinden bölüm başına da 100 bin euro alacak.

  • 7

    ÇEKİMLER 2021 EKİM'DE BAŞLAYACAK

    Sandokan dizisinin çekimleri gelecek ekim ayında başlayacak. Öncesinde ünlü oyuncu, sıkı bir hazırlık kampına girecek. İtalyan halkının bir döneme damga vuran Sandokan karakteri böylece Can Yaman'la yeniden hayat bulacak.

  • 8

    DILETTA LEOTTA KİMDİR?

    Diletta Leotta, 16 Ağustos 1991 yılında İtalya'nın Katanya ilçesinde dünyaya geldi. 29 yaşındaki Diletta Leotta, 1,75 cm boyunda. Leotta, 2018-2019 sezonundan bu yana DAZN için Serie A yayınlarını sunuyor. Leotta'nın Instagram'da yaklaşık 8 milyon takipçisi bulunuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız