Dominic West karısını rol arkadaşıyla aldattı mı?

Yasak ilişkiyi konu alan The Affair dizisinin yıldızı Dominic West, yeni dizisindeki rol arkadaşı Lily James ile yakınlaşırken görüldü. Evli ve dört çocuklu West'in dizideki aldatan erkek rolünü gerçek hayata taşıdığı konuşuluyor.

Haberler ntv.com.tr 13.10.2020 - 07:36

  • 1

    The Affair dizisinin yıldızı, aldatan erkek rolünü gerçek hayata mı taşıdı? Dizinin başrol oyuncusu olan Dominic West, Lily James ile İtalya'nın başkenti Roma'da yakınlaşma anı görüntüleriyle gündemde.

  • 2

    ROMA'DA BAŞBAŞA TATİL İDDİASI

    50 yaşındaki Amerikalı oyuncu, çekimleri yaz aylarından bu yana süren BBC dizisi The Pursuit Of Love filmindeki 31 yaşındaki rol arkadaşıyla öpüşürken objektiflere yakalandı.

    Daily Mail gazetesi, ikilinin birlikte scooter'i binip öğle yemeği yerken samimi anlarını yansıtan fotoğrafları yayımladı.

  • 3

    Metro gazetesine konuşan kaynaklar, ikilinin Roma gezisinde Hotel De La Ville'deki bir süitte iki gece konakladığını öne sürdü.

  • 4

    10 YILLIK EVLİ

    Dominic West, 2010 yılından bu yana Catherine FitzGerald ile evli ve çiftin dört çocuğu var. West'in ayrıca eski kız arkadaşı Polly Astor'dan da bir kızı bulunuyor. West ve FitzGerald cephesinden henüz bir ayrılık açıklaması gelmedi.

  • 5

    DİZİDE DE BENZER HİKAYE

    Öte yandan West'in başrolde yer aldığı beş sezonluk The Affair dizisi de her ikisi de evli olan iki karakterin yasak ilişkisini konu alıyordu. West, dizide Alison ile tanıştıktan sonra hayatı değişen evli ve çocuklu yazar Noah'ı canlandırıyordu. 

  • 6

    Öte yandan Lily James, 5 yıldır bir dargın bir barışık olduğu sevgilisi Matt Smith'ten geçtiğimiz günlerde ayrıldığını açıklamıştı.  James'in adı son olarak temmuz ayında birlikte görüntülendiği Captain America rolüyle bilinen Chris Evans'la anılmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız