Dünden bugüne Angelina Jolie ve Brad Pitt’in aşkları

Angelina Jolie ve Brad Pitt’in hayatına bugüne kadar kimler girdi? 12 yıllık birlikteliklerinden önce Hollywood’un ünlü oyuncuları kimlerle evlendi? İşte Jolie-Pitt çiftinin aşk defteri...

Haberler ntv.com.tr 21.09.2016 - 12:37

  • 1

    AŞK DEFTERLERİ KABARIK

    Boşanma kararı aldıkları öğrenilen Angelina Jolie ve Brad Pitt’in aşk defteleri oldukça kabarık. Başlarından pek çok evlilik geçen ikili, 2005 yılı başından beri birlikte. İşte, 2014’te evlenen ve altı çocuklu bir aile kuran ‘Brangelina’ çiftinin bugüne kadar hayatına giren ünlüler...

  • 2

    JONNY MILLER’LA AYKIRI EVLİLİK

    Angelina Jolie, ilk evliliğini 28 Mart 1996'da Jonny Lee Miller ile gerçekleştirdi. Düğününde siyah, deri bir pantolon ve üstüne de eşinin adını kendi kanıyla yazdığı beyaz bir tişört giydi. Evlilik seremonisine yalnızca Jolie'nin annesi ve Miller'ın en yakın arkadaşı katıldı. Evlilik üç yıl sürdü ve 1999 yılında boşanmayla sonuçlandı. Boşandıktan sonra Jolie eski eşi hakkında şöyle konuştu: “Jonny ile ilgili yalnızca mutlu anılarım var. Biz hala iyi arkadaşız.”

  • 3

    BILLY BOB THORNTON İLE ŞEHVETLİ İLİŞKİ

    Jolie, 1999'da ‘Pushing Tin’ filmini yaparken aktör Billy Bob Thornton ile tanıştı ve evlendi. Medyada büyük ilgi çeken bir çift oldular. Birbirleri hakkındaki sözleri genellikle vahşi ve şehvetliydi. Seks hayatları hakkında konuşuyorlardı, birbirlerinin kanlarını boyunlarında birer kolyede taşıyorlardı. Jolie, eşinin kanını niye boynunda taşıdığı sorulduğunda "Bazı insanlar büyük bir mücevherin çok güzel olduğunu düşünüyor. Ama bana göre kocamın kanı dünyadaki en güzel şey" dedi. O dönemde Jolie, koluna büyük bir Billy Bob dövmesi yaptırdı.

  • 4

    BILLY BOB’U ÇOK SEVDİ

    Jolie ilişkileri devam ederken Billy Bob Thornton hakkındaki düşüncelerini şöyle belirtti: "Eğer onunla beraber olmaysaydım bu dünyada çok şey yapabileceğimi düşünmüyorum. O, bana kendimi bir kadın gibi hissettiriyor." 

  • 5

    BÜYÜK AŞK BİTTİ

    Jolie ve Thornton 2003’te boşandı. Thornton ilişkilerinin "Angelina dünyayı kurtarmak isterken kendisinin televizyon izlemeyi tercih etmesi yüzünden bittiğini" beyan etti. Thornton, yine aynı röportajda, Jolie'nin işi için farklı yerlere gittiğinde kendisinin televizyonda Teletubbies gibi çocuk programları ve spor müsabakalarını izlediğini açıkladı. Thornton'ın Jolie'yi aldattığı iddialarına ise, "Onu hiçbir zaman aldatmadım. Harika bir ilişkimiz vardı. Birlikte olduğumuz süre boyunca birbirimize aşıktık. Sadece hayat görüşümüz farklıydı" yanıtını verdi.

  • 6

    BİSEKSÜELLİĞİNİ GİZLEMEDİ

    Angelina Jolie röportajlarında biseksüel olduğunu açıklamaktan korkmadı. ‘Foxfire’ filminden rol arkadaşı Jenny Shimizu ile cinselliği de kapsayan bir ilişkileri olduğunu söyledi. "Eğer kocamla evlenmeseydim muhtemelen Jenny ile evlenirdim” diyen Jolie, “Onu gördüğüm ilk saniyede aşık oldum" şeklinde konuştu. Jolie, biseksüelliğiyle ilgili olarak, bir keresinde kendini "bir kadın hayranıyla yatmaktan en çok hoşlanacak ünlü" olarak tanımladı.

  • 7

    BRAD PITT’LE SET AŞKI

    Jolie’nin adı, 2005'in başlarında, Brad Pitt ve Jennifer Aniston'un boşanmalarına neden olduğu suçlamasıyla anıldı. Suçlama, ‘Mr. & Mrs. Smith’ filminin çekimleri sırasında Jolie ve Pitt'in bir ilişki yaşadığı yönündeydi. Jolie bunu defalarca reddetti, ama birbirlerine set sırasında aşık olduklarını kabul etti. 2000 ile 2005 yılları arasında evli olan Brad Pitt ve Jennifer Aniston boşanma kararı aldı. Jolie, 2005'te bir röportajında, "Evli bir adamla ilişki kurmak, (benim babam da annemi aldattığı için), affedebileceğim bir şey değildir. Öyle bir şey yapsaydım aynada yüzüme dahi bakamazdım. Zaten kendi karısını aldatan bir adama da ilgi duymazdım" dedi.

  • 8

    BOŞANMADAN SONRA BİRLİKTE GÖRÜNTÜ VERDİLER

    Jolie ve Pitt, ilişkileri hakkında yorum yapmamalarına rağmen spekülasyonlar 2005 yılı boyunca devam etti. Aniston boşanmak için başvuruda bulunduktan bir ay sonra Jolie ve Pitt'in samimi görüntüleri basına yansıdı. Fotoğraflarda Jolie ve Pitt, Jolie'nin evlatlık oğlu Maddox'la birlikte Kenya'da bir kumsaldaydılar. Jolie ve Pitt yaz boyunca gittikçe artan sıklıkta birlikte görülmeye başladılar.

  • 9

    ALTI ÇOCUKLU BİR AİLE KURDULAR

    Dünyanın en ilgi çeken çiftine medya "Brangelina" adını taktı. 11 Ocak 2006'da Jolie, Pitt'in çocuğuna hamile olduğunu People dergisine açıkladı ve böylece ilişkilerini topluma ilk kez açıklamış oldu. Üçü evlatlık, üçü de biyolojik olmak üzere toplam altı çocukla büyük bir aile kuran ünlü çift, beraberliklerini 2014 yılında evliliğe dönüştürdü. Fransa’da sade bir törenle evlenen çift, bunu sadece çocukları için yaptıklarını açıkladı. Angelina Jolie, 18 Eylül’de Brad Pitt'e boşanma davası açtı.

  • 10

    BRAD PITT’İN İLK AŞKI

    Brad Pitt, oyuncu ve şarkıcı Juliette Lewis ile 1990-1993 yılları arasında ilişki yaşadı. Nişanlanan çift ilişkiyi evliliğe dönüştüremedi.

  • 11

    GÜVEN SORUNU NİŞANI ATTIRDI

    Daha sonra oyuncu Gwyneth Paltrow ile ilişkiye başlayan Pitt, 1996 yılında nişanlandı. Çift, şiddetli geçimsizlik ve güven sorunu nedeniyle 1998 yılında nişanı bozdu.

  • 12

    JENNIFER ANISTON’I ALDATTI MI?

    Brad Pitt, 2000 yılında ‘Friends’ dizisiyle yıldızı parlayan Jennifer Aniston ile evlendi. Bu evlilik 2005 yılına kadar sürdü. 2005 başlarında Brad Pitt ile Angelina Jolie arasında aşk dedikodusu yayılmaya başlayınca Aniston boşanma kararı aldı. Pitt ve Jolie’nin ‘Mr. And Mrs. Smith’ filminin setinde birbirlerine aşık oldukları öğrenildi. İkili, Brad Pitt, Jennifer Aniston’la evli olduğu sürece ilişkilerini inkar etti. Boşanmadan bir ay sonra Pitt ve Jolie birlikte görüntülenmeye başladı.

  • 13

    ANGELINA JOLIE İLE GÖZDE ÇİFT OLDULAR

    Brad Pitt ile Angelina Jolie Hollywood’un en gözde çifti haline geldi. Pitt, Jolie’nin evlat edindiği Maddox, Zahara ve Pax isimli çocukları kendi nüfusuna aldı, böylece onların soyadı “Jolie-Pitt” oldu. 2006 yılında Shiloh Nouvel Jolie Pitt adını verdikleri ilk çocukları dünyaya geldi. Pitt, bundan sonra ikiz bebeklere hamile kalan Jolie'den 12 Temmuz 2008 tarihinde, Fransa'da, Vivienne Marcheline adında bir kız, Knox Leon adında bir erkek çocuk sahibi oldu. Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin 2014 yılı itibariyle üçü evlatlık, üçü de biyolojik olmak üzere altı çocukları bulunuyor. 23 Ağustos 2014 tarihinde, Fransa’da Château Miraval’da özel bir törenle evlendiler.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız